İsimsizler Sedat’ın Mucizevi Golüyle Hayata Döndü!

Çalı Konferansının zirve ortağı İsimsizler takımı maça rahat başladı. Rakip takımın genç olması onları biraz rehavete soktu diyebiliriz. Nitekim de maça gollerle başlayıp 7. Dakikada 2-0 öne geçmeyi başardılar. Çok net pozisyonları da değerlendiremeyen ekip ilk yarıda da oyun kontrolü onlarda olduğunu söyleyebiliriz. Çok net pozisyonlar bulsalarda bunları cömertçe harcadılar. Devrenin sonunda yedikleri gol ile 2-1 e gelse de bu durum onları çok fazla etkilemedi. İkinci yarıya da nasıl olsa alırız düşüncesiyle rahat başlasalar da fakat ikinci yarının hemen başında yedikleri golle skor 2-2 geldi.
Bunun hemen ardından buldukları gol ile öne geçmeyi başaran İsimsizler savunmada boşluk verince rakip takım skoru dengelemeyi başardı. Uzun süre maç beraberli devam etti. Son bölümlere de stresli girdiler. İstedikleri pozisyonları da bulamayan ekip kalelerinde de tehlikeli pozisyonları görmeye başladılar. Buna rağmen son dakikalara kadar atak oyun oynadılar. Sedatın bitime 4 dakika kala attığı harika golle maçtan galip ayrılan ekip soğuk terler dökmesine rağmen maçtan galibiyetle ayrılmayı bildiler. Genel olarak oyunun hakimiydi diyebiliriz fakat Özellikle son bölümde gol bulamayınca stres yapan ekip buna rağmen maçtan galibiyetle ayrılmasını bildiler. Sedat savunmanın arkasına çok iyi sarkmasına rağmen istediği boşlukları bulamadı. Sedat’ın son dakikada attığı jeneriklik golle takımını galibiyete taşıdı ve attığı 2 golle galibiyette büyük roş oynadı. Murat savunmada çok iyiydi. Savunmayı toparlayan Murat çok yerinde hamlelerle göze çarpan isim oldu.
Fırtına Getiren takımı puan hasreti ile devam ederken bu sezon düşük performansını sürdüren ekip maça aslında istekli başladı. Maç başlarında tutuk olmasına rağmen ilerleyen dakikalarda toparlandılar ve pozisyon bulmaya başladılar. İyi mücadele eden ekip özellikle kale bölgesinde dirençli olup maça ortak olmasını bildiler. İlk yarının sonunda buldukları gollerle aslında iddialı olduklarını gösterdiler.
İkinci yarının başında skora denge getiren ekip bu noktadan sonra kendilerine daha fazla güvenmeye başladılar. Zaman zaman da olsa etkili atak yaparak gol aradılar. Fakat son dakikada gelen golle aslında kalecinin de yapacağı birşey kalmamıştı. Bu sonuçla sahadan mağlup ayrıldılar. Takıma yapılan takviyeler olumlu yansıdığını söyleyebilirz. Önümüzdeki maçlar için umut verdiler. İyi mücadele eden ekip kalede de kolay gol yemeyince maça tutunabileceğini gösterdiler. Önümüzdeki haftalarda da bu oyununa extralar katarak daha iyi olacaklarını düşünüyoruz. Oğuzhanın orta alanda takıma ciddi katkı sağlamadığını söyleyebilirz. Metin in kaledeki performansı oldukça ve maç boyunca takımını ayakta tuttu.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.