İron Mans tam gaz

Günün maçında Bozkurt ve İronmans takımları karşı karşıya geldi . Genç ve yetenekli ayakları bulunan Bozkurt takımı bu maçta galibiyeti bulamadı . Rakibine göre daha tecrübeli olan takım İronmans takımı yaptığı ataklarla bol gollü geçen bir galibiyet aldı . Maçın başından sonuna iki takımda çok etkili ataklarla kaleleri zorladı . Ancak yüzü gülen taraf İronmans oldu . İronmans takımının forveti Batın attığı 5 golle takımının en golcü oyuncusu oldu . Bitiricilik gücü yüksek olan oyuncu rakip takım defansına zorlu anlar yaşattı. Takım oyunu olarak daha iyi olan takım Bozkurt oyuncuları birbirlerinin nerde nasıl hangi pozisyonda etkili olabiliceklerini gördü . İlk yarının başlarında üstünlüğünü kuran takım İronmans attıgı gollerle farkı açmaya başlamıştı . Tutuk kalan taraf Bozkurt ise sonradan buludugu gollerle galibiyeti istediğini gösteriyordu ancak yeterli olmadı . Bozkurt defansı Cezayir ve Mücahit takımın önemli iki ismiydi . Topun defanstan cıkması oyunun kurulmasında önemli rol oynadılar . İleri hattaki oyuncular biraz pasif kalınca malesef kontraataklarla gelen gollerden kaçamadılar . İlk yarıyı öndr kapatan takım İronmans oldu . İkinci yarısa oyuna daha istekli biz Bozkurt görüyorduk . Dakikalar ilerledikçe yaptıkları ataklar artıyordu . Her fırsatta karşı takım kalesini yokluyorlarda fakat İronmans o kadar yerinde bir oyun sergiliyordu ki gerek defans hattında gerek hucüm hattında yaptıkları müdahelelerle bu atakları savurup golleri bulmaya devam ettiler . Maçı 11-6 gibi bol gollü bir skorla kazanan takım İronmans oldu.
Bozkurt kalesinde İbrahim vardı . Genç kaleci her ne kadar çaba göstersede gelen şutlarda pek etkili olamıyarak kalesinde gollere engel olamadı . Defans gibi gözüken Cezayir isr sahada adım atmadık yer bırakmadı . Her yerde kendini gösteren Cezayir maçın en iyisi diyebiliriz . Mücahit gerek sol gwrek sağ bekte görev yaptı . Oyun kurma ve topun defanstan cıkmasında etkili bir isimdi . Furkan ilk yaıda defansta başlamasına rağmen ilerleyen dakikalarda hucüm hattına destek verdi . Ancak cıkardıgı oyun pek etkili olmadı . Berkant ve Emre orta sahada görev aldı . Maç boyunca güzel bir performans sergilediler . Genç ve hızlı olan iki oyuncu karşı rakibin defansına zor anlar yaşattılar. Forvetteki isim Barış aldığı topları defans arkasına taşıyarak arkadaşlarına gol fırsatları verdi .
İronmans takımının kalesinde Kerem vardı . Yaptığı kurtarışlar ile takımının galibiyetindeki önemli bir isimdi . Defansın yaşça en yaşlı olan ismi Cihan tecrübesini konuşturdu . Attığı 1 gollede takımına destek oldu . Alihan defansın göbeğindeki yerini hiç bırakmadı be atakları püskürtmede önemli bir rol oynadı . Serkan Y. atak başlamalarında etkili bir isim . Kişisel olarak yaptıgı çalımlar ve top taşımalarla güzel bir oyın cıkardı . Serkan T. İkinci yarıda oyundan cıkmasına rağmen çok iyi bir performans sergiledi . 2 golün sahibi Serkan T. Yerini Hüseyin e bıraktı . Ahmet atakların önemli ismi . Batına yaptığı asistler ve yarattığı net pozisyonlarla maçın iyilerindne oldu . Batın bu takımın gol makinası . Attığı 5 gollede bunun altına imzasını attı . Fizik gücü ile top saklamaları ve sert şutları galibiyetteki en önemli isim oldugnu gösterdi .

Maçın kalecisi : Kerem
Maçın defansı : Cezayir
Maçın orta sahası : Serkan T.
Maçın forveti : Batın
Maçın adamı : Batın
Maçın gümüşadamı : Ahmet

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.