Harun Karadeniz’i Sırtladı!

Gecenin maçında Özkaradeniz ile Samir Kalıp takımları karşı karşıya gelirken Özkaradeniz takımı bitime 5 dakika kala 5 4 lük skorla yenik durumda olmasına karşın son dakikalarda Harun’un attığı 2 golle galibiyete uzandı ve kritik bir 3 puanı cebine koydu.

Özkaradeniz takımı maç boyunca istekli bir oyun sergilemesine karşın hiç de hesapta olmayan goller yiyerek son bölümlerde yenik duruma düştüler. Buna rağmen buldukları pozisyonları iyi değerlendiren ekip galip gelmesini bildi. Önceki maçlara göre daha az pozisyon bulan ekip savunmada da zor anlar yaşarken orta alanda iyi pas yaptılar. Harun attığı 3 golle geceye damgasını vuran isim olurken kariyer maçlarından birini çıkardı, Ahmet ise maçı 4 asistle tamamladı.

Samir Kalıp takımı maça iyi başlarken rakip kalede oldukça etkili ataklar yaptılar ve skor üretmekte zorlanmadılar da. Bitime 5 dakika kala öne geçmeyi de başaran ekip çok net pozisyonlardan sonuç da alamadı. Son bölümlerde savunmada oyun disiplini konusunda zorluk yaşayan ekip rakibe çok şut şansı verince hiç de hesapta olmayan bir mağlubiyetle sahadan ayrıldılar. Belki de ilk defa galibiyete bu kadar yaklaşmalarına karşın şanssız bir şekilde maçı kaybeden ekip en azından 1 puanı hak etmişti diye düşünüyorum.

Maçın Adamı: Harun

Maçın Gümüş Adamı: Ahmet

Maçın Kalecisi: Hüseyin

Maçın Defansı : Abdürrezzak

Maçın Ortasahası: Harun

Maçın Forveti: Ahmet

Maçın Golü: Harun

Maçın Centilmeni: Akın