Haddini Bilbao Zirvede Tek Başına!

Maçın Adamı:Semih
Maçın Defansı:Haberal
Maçın Ortasahası:Semih
Maçın Forveti:Murat
Maçın Golü:Semih
Maçın Centilmeni:Melih
Maçtan Notlar
Maç Haddini bilbao takımının başlama vuruşu ile başladı. 2 takımında güçleri birbirne denk olduğu için ilk dakikalar 2 takımda dengeli bir oyun sergiledi. 2 takımda ilk olarak skoru koruyarak rakibin hatasından bulacağı pozisyonlar ile goller bulmaya çalıştı. Nitekim zaman zaman savunmalar hata yapsada bu hataları forvet oyuncuları değerlendiremedi veya kalecilere takıldılar. Kontraatak takımı isminin hakkını ilk yarıda veriyordu. Genç ve atik oyuncuları ile kaptığı toplar ile hızlı hücuma çıkan takım son vuruşlardaki hataları yüzunden birtürlu aradıkları golü bulamıyordı. Haddini bilbao takımı ise haddini bilerek oynuyolardı. Ve bütün oyuncuları takım için oynuyolardı. Fakat rakip takımın savunmasını geçmekte zorlanan Haddini bilbao takımı 20.dakikada Semihin Messi varî çalımları ile savunmayı ipe dizerek kendine şut pozisyonu yaratarak çaprazdan çok şık bir gol attı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra baskısını arttırarak farkı arttırmaya çalışan Haddini bilbao aradığı golü bulamadı. Kontraatak takımı ise istediği hücumları geliştiremeyince ilk yarı 1-0 Haddini bilbao takımının lehine sonuçlandı.
2.yarı ilk yarı da olduğu gibi dengeli başladı. 2 takım da gol bulmak için bastırırken Haddini bilbao takımı farkı arttırarak rahatlamak için bastırırken Kontraatak takımı ise skorda dengeyi sağlamak için bastırıyordu. 33.dakikada çok net bir pozisyondan golü bulamayan Kontraatak takımın da bu dakikadan sonra sinir katsayısı artmaya başladı. 2 takımda sertliği artırınca itirazlarda havada uçuşmaya başladım 37.dakikada kadir yerini Necatiye bırakarak daha hücumsal bir oyuna dönen kontra takımı 3 dakika sonra da Süleyman oyundan çıkarak yerini Batuhana bıraktı ve kontra takımı bütün riskleri almaya başladı. Aradığı golü bir türlü bulamayan Kontra takımı Haddini bilbaonun kontradan Semihin bulduğu golü engelleyemeyince 2-0 geriye düştü. Bu gole Batuhan ile hemen cevap veren Kontra takımı tekrar umutlansa da beraberlik golünu bir türlü bulamadı ve son dakikada Haddini bilbao takımından Murat attığı gol ile maçın skorunu 3-1 Haddini bilbao takımı lehine sonuçlandırdı.
Haddini Bilbao
Maça temkinli başlayan takım ilerleyen dakikalarda baskısını arttırarak maça ağırlığını koysa da aradığı golü bireysel yeteneği ile Semih’in ayağından bularak rakibin kilidini açtılar. 2.yarıda da istedikleri gibi oyunu tutan ekip maçı zorda olsa kazanmasını bildiler. Kalede Murat görev aldı. Takımının en genç ismi olan Murat refleksleri ve çevikliği ile alkış aldı. Maçın kazanılmasında büyük paya sahip olan kaleci iyi bir maç çıkardı. Savunma da Haberal, Tarık ve Ahmet 3’lüsü gorev aldı. Uyumları çok iyi olan 3’lüden Haberal savunmanın bel kemiğiydi ve rakip takımın her atağını çok iyi bir şekilde savuşturdu. Tarık zaman zaman hücuma çıksa da savunmada elinden gelen herşeyi sahaya yansıttı. Ahmet ise topu savunmadan çikaran isimdi. Takımının ataklarını başlatan isim olan Ahmet çok iyi bir maç çıkardı. Ortasaha da Semih ve Yavuz 2’lisi görev aldı. Uyumları çok iyi olan 2’liden Semih tekniği ile göz doldururken attığı 2 gol ile maçı takımına getiren isimdi. Yavuz ise takımını bir maestro gibi yöneterek takımının hücumlarının en iyi şekilde sonuçlanmasını sağladı. Forvette ise Murat zaman zaman rakip savunmanın arasında kaybolsa da attığı 1 gol ile takımına büyük katkı sağladı.
Kontraatak
Maça iyi başlasalarda aradığı golü bir türlü bulamayan ekip ilk yarıyı geride tamamladı. 2.yarı da aradığı golü bulamayınca oyuncu değişikliklerine de gitse de rakip savunmayı bir türlü geçmeyi başaramayinca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede Mehmet görev aldı. Elinden geleni yapan Mehmet iyi bir maç çıkarsa da yenilgiyi engelleyemedi. Savunma da Melih, Eren ve Ahmet 3’lüsü görev aldı. Uyumları iyi olsa da zaman zaman maçtan kopan üçlüden Melih hava topların da çok etkiliydi fakat bazı pozisyonlarda erken rakibe erken girerek açıklar verdi. Eren ise savunma da çakılı kalan isimdi ve bir çok pozisyonu kesti ve arkadaşlarının kademesine girdi. Ahmet savunma da oynasa da hücuma dönük bir görüntü çizdi. İyi bir oyun ortaya koysa da yenilgiyi engelleyemedi. Ortasahada Kadir ve Yusuf 2’lisi gorev aldı. Kadir hem hücum da hem de savunma da oyunun her 2 yönünde de elinden geleni yaptı ve 2.yarı yerini Necatiye bıraktı. Necati ise forvette görev aldı ve oyuna girdikten sonra efektif oynadı. Yusuf ise takımının en teknik ismiydi. Yaptığı şık çalımlar ve attığı akıl dolu paslara rağmen yenilgiyi engelleyemeyen isim takımının en etkili ismiydi. Forvetteyse Süleyman görev aldı. Elinden geleni yapsa da rakip savunmanın arasında kaybolan Süleyman yerini Batuhana bıraktı. Batuhan ise takımını umatlandıran golü atan isimdi fakat oyuna geç girmesi sebebiyle istediği her şeyi yapamadı.