Haddini Bilbao Hızlı Başladı!

Gecenin ilk maçında ligin yeni takımı Haddini Bilbao ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Haddini Bilbao’nun 3-1 lik sonuçla tamamlandığı maçta 7 2 lik skorla gülen taraf Haddini Bilbao takımı oldu ve lige hızlı bir giriş yaptılar.
Haddini Bilbao takımı rakibe göre kadrosu daha tecrübeli oyunculardan oluşurken bunun da skora yansıması farklı oldu ve rahat bir oyunla 3 puanı ceplerine koymasını bildiler. Hücumda etkili varyasyonlar yapan ekip 2 ye 1 leri iyi yaparken rakip kalede çok rahat pozisyonlar buldular skor üretmekte zorlanmadılar. Hücum hattında 3 oyuncu ile etkili olan ekip geriden Tunahan’ın etkili bindirmeleri ile sürekli kalabalık hücum yaparken çok da zorlanmadıkları bir maç oldu diyebiliriz. Yavuz hücum hattında etkili şutlarla gol ararken maçı 4 golle tamamladı, Semih orta alanda kanatları etkili kullandı, jeneriklik de bir gole imza attı. Batuhan orta alanda iyi mücadele ederken o da maçı 1 gol ile tamamladı, Kaptan Halim savunmada yerinde müdahaleleriyle dikkat çekerken Tunahan maç boyunca bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle sahada basmadık yer bırakmadı. Batuhan ise savunmasını iyi toparlarken Murat kalesinde yine çok iyi bir maç çıkardı, kalesinde güven verdi.
Alkolik Bilbao takımı bu sezon bambaşka bir takım hüvviyetinde mücadele ederken bu maçta da güçlü rakiplerine karşı çok iyi mücadele ettiler diyebiliriz. Kadro yapıları açısından rakip takım kendilerine göre favoriydi fakat buna rağmen çok iyi mücadele ettiler, rakibe göre en büyük handikapları çok net pozisyonlardan sonuç alamamalarıydı. İlk yarıda mücadele olarak rakibe denk mücadele veren ekip net pozisyonlardan sonuç alamazken kalelerinde çok da pozisyon verdiler, devreyi 3 1 geride tamamlamalarına rağmen kaleci Aydın’ın etkili performansı olmasa fark daha da büyük olabilirdi. 2. yarıda gelen gollerle oyun disiplininden iyice kopan ekip çok dağınık bir görüntü sergilerken ileri uçta buldukları net pozisyonları yine cömertçe harcadılar. Doğan orta alanda yine çok iyi bir performans sergilerken maçı 2 golle tamamladı.Bunun dışında takımda bireysel anlamda etkili isimler olsalar da birbirleriyle çok uyumsuzdular, bu da çok top kaybı yapmalarına sebep oldu. Mert savunmadaki yerini hiç kaybetmezken Aydın kalesinde yine iyi bir maç çıkardı, Ali savunmadan etkili bindirmeler yapsa da etkili şut ayağını bu akşam şut yönünde hiç kullanmadı, bu da takımın skor gücünü olumsuz etkiledi.
Maçın Adamı: Yavuz
Maçın Gümüş Adamı: Semih
Maçın Kalecisi: Murat
Maçın Defansı: Tunahan
Maçın Ortasahası: Semih
Maçın Forveti: Yavuz
Maçın Golü: Semih
Maçın Centilmeni: Mert