Hacıoğulları Hafriyat’dan farklı başlangıç

Kestel Gürsu konferansında Hacıoğulları Hafriyat ile Karsspor karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan takım Hacıoğulları Hafriyat lig de yeni olan ekip yaptığı paslarla rakip karşısın da üstünlük kurdu. Karsspor takımı normal performansının altında bir maç sergiledi ve atak yapmakta zorlandı. Hacıoğulları Hafriyat ilk yarı da güzel bir skor avantajı yakaladı. İki takım da karşılıklı pozisyonlar buldu ama buldukları şansları iyi değerlendiren Hacıoğulları Hafriyat  takımı 7-3 olan skorla iyi bir ilk yarıyı bitirdi.

İkinci yarıda skorun verdiği rahatlıkla atak yapmakta zorlanmayan Hacıoğulları Hafriyat bol bol pozisyona girerek farkı açmak istedi. Karsspor takımı istediği pasları yapamadı ve ileri de çoğalmakta sıkıntı yaşadı genel olarak uzun toplarla çıkmaya çalıştı. Hacıoğulları Hafriyat  çok iyi şekilde uyum sağladı ve pas trafiğini iyi kurdu. Maçta iki takımda sonuna kadar mücadele etti hafif tatlı sert müdahaleler olsa da iki takım da centilmen şekilde oynadı. Maç 12-5’lik skorla bitti ve galibiyeti alan takım Hacıoğulları Hafriyat oldu.

Hacıoğulları Hafriyat takımdan kalede Murat görev aldı yaptığı kritik kurtarışlarla göze çarptı. Savunmada Erdal çok iyi mücadele etti  rakip takım karşısın da çok zorlandı. Arif yerini hiç kaybetmedi adeta duvar olmuştu ve maçı 1 golle tamamladı. Yasin sık sık ataklara destek verdi ve ileride takımının daha rahat pas yapmasını sağladı. Hücumda Sezgin maçta çok istekli oynadı ve attığı çoğu pas da rakibi zora soktu. Harun takımının çoğu atağında büyük rol oynadı çoğu gol de alt yapıyı hazırladı ve pas trafiğini sağladı. Mustafa takımının gol silahı olurken başarılıydı çoğu bulduğu pozisyonu gole çevirdi.

Karsspor da kalede Ufuk görev alırken iyi kurtarışlar yapmasa da rakip takım karşısında şansızdı. Savunmada Fırat her zaman ki performansının biraz altında oyun sergiledi ama iyi müdahalelerde bulundu. Mami oyunu geriden kurmak istedi ama rakip takımın baskısı altında çok zorlandı.Vural normal mevkisine göre farklı yer de başladı biraz uyum sağlamakta zorlandı ve ikinci yarı da hücumda devam edince 3 gol buldu ama yeterli olamadı. Hücumda Cantürk istediği paslaşmaları yapamadı ve geriye dönmekte zorlandı. İlyas takımının oyun kurmasını sağlamaya çalıştı ve maçta 2 gol atmayı başardı. Cağdaş genel olarak iyi bir performansla oynadı maçın sonuna kadar koştu ama skoru bir türlü bulamadı ve son 5 dakika talihsiz şekilde sakatlanıp çıkmak zorunda kaldı.

Maçın Adamı: Harun 
Maçın Gümüş Adamı : Vural
Maçın Kalecisi: Murat
Maçın Defansı: Erdal
Maçın Ortasahası: Sezgin
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Harun
Maçın Centilmeni: Arif

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.