Birazhırs Zirve Yolunda!

Günün Maçında Birazhırs takımı ile Emeklion takımları karşı karşıya geldi. Emeklion son karşılaşmada aldığı farklı galibiyetle maça moralli başladı fakat henüz ilk dakikada yenilen goller moralleri bozdu ve henüz ilk bölümde oyundan düştüler diyebiliriz. İlk yarısı 3-0 Birazhırs takımının üstünlüğü ile tamamlanırken 2. yarı da buna paralel bir oyun vardı ve maçı da 7 – 0 Birazhırs takımı kazanarak yoluna emin adımlarla devam etti.
Birazhırs takımı maça hızlı başlarken ilk bölümlerde rakibin de tutuk oyununu fırsata çevirip 5. dakikada 2 0 lık skoru yakalamasını bildi. Tabi skor avantajının da verdiği rahatlıkla orta alanda rahat bir oyun sergileyen ekip hücumda etkili olurken 2. yarıda rakibin de oyundan düşmesiyle farkı açtı ve yükselişini sürdürdü. Özellikle 2. yarıda çok net pozisyonları değerlendirememesine karşın farkı açmakta zorlanmayan ekip 7 0 lık skorla yoluna devam etti. Alim orta alanda adeta resital verirken galibiyette büyük rol oynayan isimdi. Kaan da ileri uçta çok istekli bir oyun sergilerken günün bir diğer başarılı ismi tartışmasız Furkan’dı, başarılı oyununu 1 de golle süsledi.
Emeklion takımı bugün Salih’in orta alanda olmamasının verdiği dez avantajla, rakibin de son dönemdeki formda görüntüsü göz önünde bulundurularak istediklerini sahaya yansıtamadılar ve çok farklı bir skorla mağlup oldular. Aslında 7 0 yenilecek kadar kötü bir futbol oynamadılar ama daha da farklı bir skorla bile mağlup ayrılabilirlerdi. Savunmada iyi mücadele etseler de rakibe çok şut fırsatı vermeleri kalelerinde çok gol görmelerine sebep olurken hücumda da istedikleri pozisyonları zaman zaman bulsalar da ligin en iyi eldivenlerinden biri olan Talha’yı geçmekte zorlandılar ve skor üretme başarısı gösteremediler. Buna rağmen gayretli bir oyun sergileyen ekip rakibe karşı bir tık aşağıda kalınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı: Alim
Maçın Gümüş Adamı : Furkan
Maçın Kalecisi: Talha
Maçın Defansı: Furkan
Maçın Ortasahası: Alim
Maçın Forveti: Kaan
Maçın Golü: Alim
Maçın Centilmeni: Sefa

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.