Gümüş Gençlik Son Nefeste!

Günün 2.maçında Borrussia Bayburt ile Gümüş Gençlik takımları karşı karşıya geldi. Gümüş Gençlik takımı art arda bulduğu goller ile maçın başında 2 farkla öne geçerken ilerleyen dakikalarda Bayburt takımı maça ortak oldu ve ilk yarının sonlarında art arda bulduğu goller ile skoru eşitledi ve ilk yarı 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı karşılıklı goller ile Maçın son 10 dakikasına 3-3 skor ile girildi. Bayburt takımı bir türlü öne geçmeyi başaramazken galibiyet için risk aldığı dakikalarda Gümüş takımı bulduğu gol ile maçta 3.kez öne geçti ve maçı 4-3 skor ile Gümüş Gençlik takımı kazandı.

Kazanma Faktörleri

Maça fırtına gibi bir giriş yapan Gümüş Gençlik takımı erken bulduğu gol ile farkı açarken rehavete kapılınca ilk yarı beraberlik ile sonuçlandı. 2.yarı tekrar öne geçse de kalesini gole kapatamayan ekip son anlarda bulduğu gol ile zor da olsa galibiyete ulaştı. Kalede görev alan Mustafa kurtarışları ile takımını ipten alırken takım arkadaşlarını kalesinden çok iyi yönlendirdi. Savunmada zaman zaman rehavete kapılsalar da fazla açık vermeyen ekipte Yunus savunmanın bel kemiğiydi. Arkaya atılan topları adeta süpüren Yunus kademelere çok iyi girdi. İleride oldukça efektif olan ekipte Muhammed hem savunmada hemde hücumda sahada basmadık yer bırakmadı. Doğan ise forvette maç boyunca golü koklarken takımını galibiyete taşıyan gole imza atmayı başardı. Maçın yıldızı olan Emre takımının ataklarını şekillendirirken tam bir maestro şefi gibiydi. İnce bilekleri ile rakiplerini çok kolay egale eden Emre bitiriciliği ile bulduğu gollerle de takımını galibiyete taşıdı. Maç içerisinde 3 kez öne geçmeyi başaran Gümüş Gençlik takımı zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri

Maça ısınamadan kalesinde art arda goller gören Borrussia Bayburt takımı ilerleyen dakikalarda oyuna ortak olurken ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başardı. 2.yarı bir kez daha geriye düşse de oyun disiplininden kopmayan ekip bir kez daha beraberliği sağlasa da bir türlü öne geçemedi ve maçı kaybetti. Kalede görev alan Mehmet takımını maç boyunca oyunun içinde tutan isimdi. Kalesinde bir çok gol pozisyonu görse de mükemmel kurtarışlara imza atan Mehmet’in tek hatası bir kaç golde yanlış pozisyon almasıydı. Savunmada rakiplerine çok erken müdahalede bulunmaya çalışan ekipte Mustafa savunmasını toparlamaya çalışsa da zaman zaman yalnız kaldı. İleride bireysel yetenekler ile sonuca gitmeye çalışan ekipte Oğuzhan takımı adına açılış golüne imza atarken takımının ataklarını çok iyi yönlendirdi. Pas alışverişini gerçekleştiren Oğuzhan takım arkadaşlarını çok iyi besledi. Forvette görev alan Enes ise pozisyon bilgisi ile golü adeta kokladı. Çok iyi sonuca giden Enes attığı goller ile takımını umutlandırsa da performansı mağlubiyeti engellemeye yetmedi.

Maçın Adamı:Emre
Maçın Gümüş Adamı:Doğan
Maçın Golü:Enes
Maçın Kalecisi:Mustafa
Maçın Savunması:Yunus
Maçın Orta sahası:Doğan
Maçın Forveti:Emre
Maçın Centilmeni:Yasin