Greenboys Rekor Peşinde!

Perşembe Günü maçında Greenboys Mezun Glabach takımı karşısında farklı galibiyet almayı başardı. Maça Güzel bir frikik golüyle başlayan Mezunlar maçın devamında istediklerinin sahaya yansıtamadı. Greenboys özellikle ikinci yarıda ki oyunuyla farklı galibiyeti hak eden olmayı başardı.
Kazanma Faktörleri
Greenboys da kalede ligin tecrübeli kalecilerinden Kaan yer aldı. Savunmada ise Emre Yakup ve Mustafa üçlüsü yer aldı. Bu üçlü maçın başlarında oyuna ısınma anlamında zorluk yaşasa da ilerleyen dakikalarda oldukça etkili bir oyun sergilediler. Özellikle orta alanda rakibin pas trafiğini kesen ve kazanılan topu oyuna etkili olarak paylaştıran savunma oyuncuları taktir topladı. Hücumda ise Enes yine en iyilerden biri olsa da bu maçı tek golle geçti. Burak takımı skor olarak sırtlayan isim olmayı başardı ve beş gol ile maçı noktaladı. Oktay ise etkili tekniği ve hızı ile oyun anlamında fark yaratmasına karşın maçı bir gol atarak tamamladı. Greenboys göze hoş gelen güzel oyunu ve etkili hücumcuları ile maçı farklı kazanmayı başardı.
Kaybetme Faktörleri
Mezunlar takımı iyi başladıkları maçtan farklı bir mağlubiyet alarak ayrıldı. Kalede Ömer savunmada ise Osman , Yaşar ve Ömer yer alan takım savunma olarak pekte iyi bir görüntü çizmedi. Mezunlar takımı attığı iki golü de belki sahalarda ender görebileceğimiz estetiklikte atmasıyla da maça damga vurdu. Salih kullandığı frikikte köşeyi çok güzel hedefleyerek bir gol atarken , Seçkin rakip kaleci kaan’ın üstünde aşırttığı top ile alkış topladı. Mezunlar takımı etkili ve tecrübeli rakipleri karşısında savunma olarak boyun eğmiş olsa da hücum o kadar da etkisiz değildi. Mezunlar takımı mağlup olmuş olsa da ilerisi için attığı goller ile umut aşıladı.
Maçın Adamı : Burak
Maçın Gümüş Adamı : Salih
Maçın Kalecisi : Kaan
Maçın Savunması : Mustafa
Maçın Ortasahası : Enes
Maçın Forveti : Burak
Maçın Centilmeni : Salih