Greenboys İlk Yarı Attı, 2. Yarıda Yattı…

Gecenin ilk maçında Lens ile Fc Greenboys takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Fc Greenboys takımının 3 0 lik üstünlüğüyle sona erse de 2. yarıda vites düşüren Fc Greenboys kalesinde goller görmesine rağmen sahadan 4 3 lük skorla galip ayrıldı ve yükselişini sürdürdü.
Kazanma Faktörleri:
Fc Greenboys her iki devrede de farklı bir oyun sergilerken özellikle ilk yarıda durdurulması güç bir performans sergileyip rakip kalede çok net pozisyonlar buldular ve skor üretmekte zorlanmadılar. Devreye önemli bir avantajla girmelerine rağmen 2. yarıda oyunu rölantiye almaları kalelerinde pozisyonlar görmelerine ve goller yemelerine sebep olunca fark eridi ve son bölümlerde stresli bir periyot geçirdiler. Buna rağmen skoru korumayı başaran genç ekip 3 puanı cebine koyarken 2. yarıda oyundan düşseler de oynanılan futbol beğeni topladı. Özellikle hücum hattı oldukça uyumlu bir görüntü sergilerken rakip savunmayı oldukça zorladılar, çok iyi paslaşmalar yaptılar, güzel gollerle maç boyunca skoru ellerinde tuttular. Burak ve Özcan orta alanda oldukça etkili bir oyun sergilerlerken Oktay attığı 4 golle geceye damgasını vuran isim oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Lens takımı uzun bir aranın ardından yeşil sahalar dönerken iyi ve katı bir savunma yapmalarına rağmen rakibe yetemediler ve özellikle ilk yarıda hücumda hiçbir varlık gösteremeyip kalelerinde gördükleri gollerle devreye 3 0 lık skorla geride girdiler. 2. yarıya da iyi başlayamasalar da rakibin oyundan iyice düşmesini fırsata çeviren ekip son bölümlerde farkı bire kadar indirse de beraberlik golünü bulmaya vakti yetmedi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Hücum anlamında neredeyse hiçbir şey yapamayan ve sahaya savunma ağırlıklı çıkan ekip buna rağmen iyi bir skorla sahadan ayrıldı diyebiliriz, Rakibin genç ve çok koşması kendileri oldukça zorlarken buna rağmen çok iyi mücadele ettiler. Geride savunma anlamında problem yoktu fakat hücum anlamında yeteri kadar silahları olmaması maçı kaybetmelerinde en büyük etkendi. Fatih attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken savunma oyuncusu olmasına rağmen en skorer oyuncu olması hücumda ne kadar eksik olduklarının göstergesiydi.
Maçın Adamı : Oktay
Maçın Gümüş Adamı : Burak
Maçın Kalecisi: Onurcan
Maçın Defansı: Samet
Maçın Ortasahası: Burak
Maçın Forveti: Oktay
Maçın Golü: Oktay
Maçın Centilmeni: Fatih