Greenboys Galibiyetle Başladı!

Gecenin maçında Greenboys Fc ile Historia Plzen takımları karşı karşıya gelirken maçı baştan sona üstün bir oyunla önde götüren Greenboys Fc sahadan 6 2 lik skorla galip ayrılıp yeni sezonda da iddialı olacaklarını şimdiden gösterdiler.
Kazanma Faktörleri:
Fc Greenboys takımı rakibe göre daha fazla lig tecrübesinin bulunmasının karşılığını galibiyetle alırken maç boyunca rakibe üstünlüğünü kabul ettirdi ve bolca pozisyon bularak etkili bir oyun sergiledi diyebiliriz. Yunus’un son vuruşlardaki başarılı performansı maçı ilk yarıdan koparırken savunmada da çok fazla pozisyon vermeyip sahadan farklı galibiyetle ayrıldılar. Orta alanda Burak takımın dinamosu olurken Kaan yükselen performansını bugün de sürdürerek etkili kurtarışlarla kalesinde güven verdi, Yunus 3 golüyle gecenin yıldızı oldu.
Kaybetme Faktörleri:
Historia Plzen takımı uzun bir aranın ardından yeşil sahalara dönerken form eksikliği gözlerden kaçmadı ve özellikle kondisyon anlamında rakiplerine yetemediler diyebiliriz. İyi niyetle mücadele etseler de özellikle hücum anlamında iyi bir maç geçiremeyen ekip pozisyon üretmekte oldukça zorlandılar ve bu da maçı kaybetmelerinde en büyük etkendi. Takım içi pas organizasyonlarını da iyi yapamayan ekip kopuk bir görüntü sergilerken kalelerine gelen ataklarda gayretli görünseler de uzaktan şutlara dur diyemeyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Maçın Adamı: Yunus
Maçın Gümüş Adamı: Burak
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Defansı : Enes
Maçın Ortasahası: Burak
Maçın Forveti: Yunus
Maçın Centilmeni: Mehmet Eren
Maçın Golü: Yunus