Greenboys Ecel Terleri Döktü!

Gecenin maçında Fc Greenboys ile Papazçeşme takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta takımlar puanları paylaştılar ve sahadan 1 er puanla ayrıldılar.
Papazçeşme takımı maça çok iyi başlarken etkili paslaşmalarla goller buldular ve devreyi de 2 0 önde tamamladılar. 2. Yarının da genelini önde götüren ekip son bölümlerde skorun da verdiği rahatlıkla oyunu gevşetince kalelerinde pozisyonlar vermeye başladılar ve sahadan son dakikada yedikleri gollerle beraberlikle ayrıldılar. Maçın genelinde etkili bir oyun sergileyen ekip güçlü rakiplerini oldukça zorlarken ilerleyen haftalarda çok can yakacaklarının sinyallerini verdiler. Kadir takımın hücum hattındaki en etkili silahı olurken Çınar da orta alanda iyi mücadele etti, çok top kazandı.
Fc Greenboys takımı maça istediği gibi başlayamazken genel anlamda kadrosu iyi olsa da stoper eksikliği Oktay ı geriye çekti, orta alanda da bu oyuncunun eksikliği hissedilince hücum anlamında eksik kaldılar. Devreye geride girmelerine rağmen son bölümlerde büyük reaksiyon gösteren ekip peş peşe gollere maça tutundular ve sahadan beraberlikle ayrıldılar. Yunus attığı goller ve hücumdaki etkinliği ile alınan puanda büyük rol oynarken maçı 3 golle tamamladı, gecenin yıldızıydı, Oktay ise stoperdeki performansıyla parmak ısırttı diyebiliriz.
Maçın Adamı: Yunus
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Kaan
Maçın Defansı: Oktay
Maçın Ortasahası: Çınar
Maçın Forveti: Yunus
Maçın Golü: Burak
Maçın Centilmeni: Kadir