Gençlerbirliği’nin Bileği Bükülmüyor!

Gecenin maçında Gençlerbirliği ile Maltepe Sk takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana ve de play off tadında geçen maçta kazanan Gençlerbirliği oldu ve galibiyet serilerini sürdürmeye devam ettiler.
İlk yarısı 2 2 lik eşitlikle sona eren maçta her iki ekip de maçı kazanmayı hak edecek bir oyun sergilerken 2. yarıya hızlı başlayan Maltepe Sk takımı 5 2 gibi önemli bir skor avantajı yakaladı. Bu skoru aldıktan sonra vites düşürmeleri ellerindeki maçı rakiplerine hediye etmelerine sebep olurken sahadan ilk maçlarından mağlubiyetle ayrıldılar.
Gençlerbirliği takımı 3. maçından da galibiyetle ayrılırken ilk defa bu denli zorlandılar diyebiliriz. İlk yarıya eşitlikle girilen maçta 2. yarının başlarında bocalayan ekip peş peşe yedikleri gollerle demoralize olan ekip buna rağmen müthiş bir geri dönüş yaptılar ve peş peşe gollerle galibiyete uzandılar. Oktay 4 golüyle geceye damgasını vuran isim olurken Mehmet de maçın kırılma anlarında attığı gollerle takımını ateşledi.
Maltepe Sk takımı ligde çıktıkları ilk maçta güçlü rakiplerini adeta salladı ama yıkamadı. 5 2 gibi önemli bir skor avantajı yakalayan ekip 5. golden sonra maçı kazanmışcasına rahat davranıp rakip kaleye gitmeyi bırakınca sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. İlk maçlarından çok iyi bir performans sergileyen ekip namağlup rakiplerine ilk mağlubiyetini tattırmaya yaklaşsalar da başaramadılar. Hakan savunmada üst düzey bir performans sergilerken Emirhan 4 golüyle takımın en skorer oyuncusu oldu.
Maçın Adamı: Oktay
Maçın Gümüş Adamı: Mehmet
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Mehmet
Maçın Forveti: Oktay
Maçın Golü: Emirhan
Maçın Centilmeni: Hakan