Green Boys Son Nefeste

Günün ilk maçında Green Boys takımı ile Kasırga takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça oldukça istekli başlarken Uğur maçın ilk atağında Kasırgayı öne geçirirken bu gole çok iyi bir reaksiyon gösteren Green Boys takımı Oktay ile hemen cevap verdi. İlerleyen dakikalarda öne geçmeyi de başaran Green Boys takımı art arda goller ile farka giderken bir ara skor 5-1 oldu. Farktan dolayı rehavete kapılan Green Boys takımı oyundan düşerken bunu çok iyi değerlendiren Kasırga takımı farkı azaltmayı başardı ve ilk yarı 5-4 Green Boys takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarıya Green Boys skoru korumak için savunma ağırlıklı bir oyun sergilerken bunu affetmeyen Kasırga beraberliği yakaladı. Maçın kalan dakikalarında 2 ekipte sayısız gol pozisyonuna girerken bir türlü kilidi açamasalar da maçın son anlarında Green Boys takımı 2 gol bulmayı başardı ve maçı zor da olsa 7-5 kazandı.

Kazanma Faktörleri 

Maça kalelerinde şok bir gol yiyerek başlayan ekip çok iyi bir reaksiyon göstererek Oktay ile hemen karşılık verdi ve art arda goller ile farka gitti, bir ara oyundan düşen ekip ilk yarı 5-1 öne geçmesine rağmen ilk yarıyı 5-4 önde tamamlayabildi. 2.yarının başında kalelerinde golü gören ekip öne geçmek için bir çok gol pozisyonuna girse de bir türlü sonuca gidemezken son anlarda 2 gol bulmayı başaran ekip maçı 7-5 kazanmasını bildi. Kalede görev alan Onur kalesinde 5 gol görse de takımını maç boyunca kurtarışları ile oyunda tutan kişiydi. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Yakup maç boyunca savunmasını terk etmezken çok kritik müdahalelerde bulundu zaman zaman ise yalnız kaldı. İleride gol bulma açısından sıkıntı yaşamayan ekipte Oktay tekniği ve uzaktan attığı şutları ile etkili olurken Mert ise takımının beyni konumundaydı. Atakları şekillendiren Mert bitiriciliği ile de fark yarattı maçı koparan isim olan Mert attığı 4 gol ile yıldızlaştı. Zaman zaman rehavete kapılan ekip maçı net bir skor ile kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri 
Maça adeta 1-0 önde başlayan Kasırga takımı skoru koruyamayınca ilk yarı bir ara 5-1 geriye düştü, rakibin rehavete kapılması ile farkı 1’e indirmeyi başaran ekip ilk yarıyı 5-4 geride tamamlarken 2.yarının başında beraberliği yakaladı. Maçın ilerleyen dakikalarında skor üstünlüğünü eline alamayan ekip maçın son anlarında kalelerinde golü görürken maçı 7-5 kaybetmekten kurtulamadı. Kalede görev alan Harun ilk yarı çok kötü bir performans sergilerken 2.yarı takımını ayakta tutmaya çalışsa da yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Davut maç boyunca savunmasını toparlamaya çalışsa da genel olarak yalnız kaldı. İleride zaman zaman dağılan ekipte Samet 1 gole imza atarken attığı gol dışında silik bir görüntü çizdi. Uğur ise takımının skor yükünü çekerken bitiriciliği ve tekniği ile takımının en efektif ismiydi fakat takım arkadaşları Uğura ayak uyduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Mert
Maçın Gümüş Adamı:Oktay
Maçın Golü:Mert
Maçın Kalecisi:Onur
Maçın Savunması:Yakup
Maçın Orta sahası:Oktay
Maçın Forveti:Mert
Maçın Centilmeni:Davut