Göçmen Utd Son Nefeste!

Karşılaşmanın İlk düdüğüyle beraber oyuna dengeli bir şekilde başlayan iki takım Bu dengi bozup Göçmen Unt. kendi lehine çevirmeyi başardı. Oyunun ilk dakikalarında dengeli başlasa da oyunun akışı ile kontrolü yavaş yavaş eline almayı başardı. Maça daha çok tempo kazandıran ekip rakip kalede de etkili bir oyun oynamaya başladı. Hücum pozisyonlarına çok adamla çıkarken savunmada boşluklar da bıraktı. Bu boşluklara iyi değerlendiren rakip takım gol atmasını da bildi. İlk golü kalelerinde görmelerine rağmen direnç ve mücadelesini bırakmayan ekip hemen ardından bulduğu golle skoru eşitleyip moral bozukluğuna izin vermedi. Orta alanda birebir paslaşmalar adeta rakibi bezdirdi yeni söyleyebiliriz. Birbirleriyle uyum içerisinde oynayan ekip takım oyunu da gayet sahaya yansıttı. Topla daha çok oynayan ekip rakip kaleye daha fazla hücum yaparak goller bulmasını da bildi. Defans hattında da çok güzel işler yaptılar. Adeta rakibine göz açtırmayan ekip defans orta alan ve hücum hattında çok iyi bir uyum sergileyerek ilk yarıyı da 4-1 önde tamamladılar.
Karşılaşmanın ikinci yarısına İstekli bir şekilde başlasa da biraz da skorun verdiği rehavete kapılıp rahat oynamaya çalıştı. Daha ikinci yarının hemen başında yedikleri gol onlara soğuk duş etkisi yaratsa da Çabuk toparlanmayı bildiler. İlk yarıya göre daha formdan ve mücadeleden düşük bir şekilde başlayan Göçmen ekibi yedikleri golle biraz daha canlanmaya çalıştı. Rakip takımın da ikinci yarıya daha istekli ve mücadeleci başlaması onları da biraz olumsuz etkiledi. İkinci yarının ortalarına geldiğimizde yeni kontrolü eline alan ekip direncini yüksek tutarak rakip takımı sahasına hapsetmeyi başardı. Kanatlardan defanstan atılan uzun toplarda iyi kontroller yaparak etkili oldular. Hüseyin ilerde adeta takımını ateşleyen isim oldu diyebiliriz. Orta alanda Hüseyin Ümmet ve Ahmetin uyumu izleyenlerden de geçer not aldı. Karşılaşmanın son dakikasına girdiğimizde rakip takımın oyundan düşmesiyle beraber bir gol daha bularak karşılaşmayı 7-4 yenerek haftaya 3 puanla başladılar.
Çepni Sk Takımı maça önceki maçlarından daha tutuk bir oyun ile başladı. İlk golü güzel bir şekilde bulmalarına rağmen defans ve hücum hattını tam istedikleri gibi yönetemediler. Sürekli oyuncuların yer değiştirmeleri ve takım uyumunun eksikliği göze çarptı. Oyunun ilerleyen dakikalarında orta alanda iyi paslaşmalar yapmayı deneyen ekip buldukları fırsatları da cömertçe harcadılar. Bazen de kontra toplar ile etkili olmaya çalışan ekip rakip takımın defans hattının tecrübesi ve dirençli oyunu karşısında Çaresiz kaldı. Takım içi tartışmaların önüne geçemeyen ekip kendilerine büyük bir dezavantaj yarattılar. Bireysel oyuncuların çalımları ve verdiği kilit pasların etkinliği de göze çarptı. İlk yarıda istedikleri oyunu oynayamayan ekip devreye de 4-1 mağlup girdiler.
Karşılaşmanın ikinci yarısına başladığımızda Çepni ekibi ilk yarıya göre daha istekli dirençli mücadeleci ve hırslı bir şekilde çıktı. Rakip kalede baskısını ve presini artıran ekip daha ilk dakikada bulduğu gol ile ümitlendi. Buldukları gol ile rakip takıma baskı kurmaya çalışan ekip defans hattında büyük boşluklar verince rakip takımın hücum oyuncuları bu hatalarını affetmedi ve golleri buldu. Kalelerinde gördükleri gollerle oyundan düşen ekip ender bulduğu pozisyonları gol yaptı. Aslında ilk yarıya göre daha dirençli başlamış olan ekip yedikleri gollerden sonra oyundan düşmeyip maça ortak olmayı başarsalardı belki de skora eşitliği maçtan puan ya da puanlar alıp ayrılabilirlerdi. Takım içi tartışmaların da yaşandığı maçta maçın son 15 dakikasında oyundan düşerek maç sonuna kadar öyle devam etti ve sahadan 7-4 mağlup ayrıldılar.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.