Geçit United Bambaşka Döndü!

Gecenin Son maçında Geçit United ile Always Asso takımları karşı karşıya gelirken maçı farklı kazanan Geçit United takımı oldu ve tekrar kendisini yarışın içine soktu.
Geçit United takımı yeni bir oluşumla lige devam ederken bu kadro yapısıyla ilk 4 ü hedefledikleri aşikar ki bu da çok uzak gibi görünmüyor. Genç ve yetenekli oyuncuları kadrosunda barındıran ekip skor üretmekte zorlanmazken bu oluşum ile çıktıkları ilk maçtan farklı galibiyetle ayrılan ekipte Batuhan attığı 5 golle yıldızlaşırken orta alandaki mücadelesiyle Furkan takımın en kritik isimlerinden oldu, yine savunmada oynayan Mahmut da maçı 2 golle tamamladı.
Maç boyunca disiplinli bir oyun sergileyen ekip savunma ciddiyetini elden bırakmazken rakip kalede de hızlı oyuncularıyla etkili oldu, skora gitmekte zorlanmadı.
Always Asso takımı ise yaklaşık 1 senelik aranın ardından lige yeniden merhaba derken kadrosunda yıldız isimleri barındırmasına rağmen bu oyuncuların birbirleriyle olan uyumsuzluklarından yani uyum sorunundan dolayı istediklerini sahaya yansıtamadılar ve skor üretmekte zayıf kalınca sahadan farklı mağlubiyetle ayrıldılar. Bireysel olarak iyi oyuncular kadrolarında bulunmasına rağmen savunma disiplini yoktu ve rakibi durdurmakta zorlandılar. Orta alanda iyi top yapmalarına rağmen bu pozisyonları bitiremeyen ekip şut konusunda çok cömertti, bu da skor üretmelerine engel oldu. Bunun dışında en ciddi handikap kalecilerinin olmamasıydı ki bu maçta iyi bir kalecileri olsaydı maça tutunabilirlerdi fakat dönüşümlü olarak kaleye geçmeleri de bu bölgede zafiyet doğurdu.
Maçın Adamı : Batuhan
Maçın Gümüş Adamı : Furkan
Maçın Kalecisi : Halim
Maçın Defansı : Mahmut
Maçın Ortasahası : Furkan
Maçın Forveti : Batuhan
Maçın Golü : Yusuf
Maçın Centilmeni : Furkan