Cska Filistin Gençleriyle Güldü!

Gecenin maçında Cska Filistin ile Teşkilat-ı Mahsusa takımları karşı karşıya gelirken maç boyunca üstün bir oyun sergileyen Cska Filistin sahadan 6 4 lük skorla galip ayrıldı ve play potasına iyice yaklaştı.
Takımın yarısı 18 yaş altı yarısı ise 30 yaş üstün olarak sahaya çıkan ekip maçı ilk yarıdan koparırken devreyi 4 1lik üstünlükle tamamladı. 2. yarıda tempo düşüren ekip skoru korurken maçtan 3 puanla ayrılmasını bildi. Pas oyununu çok da oynayamayan ekip dikine toplarla gol ararken oyun olarak tat vermese de aradıkları golleri buldular ve istediklerini aldılar. Taha attığı 3 golle galibiyette büyük rol oynarken takımın en etkili silahıydı, yine genç oyuncu Cengizhan da 2 golle skora ciddi katkı sağladı.
Teşkilat-ı Mahsusa takımı maça aslında iyi başlasa da pozisyon bulmakta zorluk çekince gol üretemedi. 15. dakikadan sonra oyundan düşen ekip peş peşe goller yiyerek devreye 4 1 lik skorla geride girdi. 2. yarıya da tutuk başlamasına rağmen son bölümlerde biraz daha canlanan ekip rakip sahada daha fazla görünmeye başlayıp farkı kapatmayı başarsa da skora eşitlik getiremedi ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Takımda ciddi anlamda skorer oyuncuya ihtiyaç olurken orta alanda bütün yük Fırat’ın üzerindeydi. Genç oyuncu attığı 3 golle skora ciddi katkı sağlarken Hakan da takımın diğer golüne imza atan isimdi. Savunma olarak zaman zaman zaaf yaşasalar da asıl problem hücum yolunda olduğunu düşünüyorum ve takıma ciddi anlamda skorer oyuncu takviye yapılmasına ihtiyaç var.
Maçın Adamı : Taha
Maçın Gümüş Adamı : Fırat
Maçın Kalecisi : Eren
Maçın Defansı : Rıdvan
Maçın Ortasahası : Taha
Maçın Forveti : Fırat
Maçın Golü : Hakan
Maçın Centilmeni : Murat