Fsm 1453 takımıyla playoff özel röportaj

Cesse Halısaha Ligi 2017 Kapanış Sezonu Yıldırım Konferansı Playoflar öncesi Fsm 1453 takımından Rıdvan ile çok güzel bir röportaj gerçekleştirdik.Playoflarda kendilerine başarılar dileriz.

Takımınızın ismi nereden geliyor?
Biz Balkan Göçmeni olduğumuz için bizde biraz Osmanlı sevdası var.Takımdaki diğer arkadaşların takdiri bu yönde o yüzden Fsm 1453 koyduk Fatih Sultan Mehmet atamıza hitaben.Kadromuzdaki arkadaşlarla Emreyle yaklaşık 8 yıldır,,Cemil Hocayla keza o şekilde diğer arkadaşlarla da 3 4 senedir beraberiz birlikte oynuyoruz.

Ligdeki hedefiniz nedir?
Ligde hiçbir amacımız hedefimiz yok sadece ter atmaya geliyoruz.Ama gidebileceğimiz kadarda gidicez şampiyonlukta neden olmasın bi sürpriz belki de yapabiliriz.

Bu sezon unutamadığınız maç?
Burdan Harun Zeybek’e selam olsun,onları yenmek bizim için ayrı bir zevk,her maç bizim için güzel oluyor ancak Harunla eskiden beri süren dostluğumuz var kardeşim gibidir kendilerine de başarılar diliyorum,onlarla oynamak istemezdik ama denk geldi oynadık aslında beklemediğimiz bir galibiyet aldık.

Ligde en beğendiğiniz takım?
En beğendiğimiz takım tabiki de Efsane Zeybek.

Ligde en beğendiğiniz oyuncu?
Efsane Zeybek takımından Aycan’ı çok beğeniyorum çok iyi topçu bence.

Hakemler hakkında neler düşünüyorsunuz?
Hakemlerin yönetiminden genel anlamda memnunuz.Beğendiğimiz hakemlerde var beğenmediklerimiz de var elbette ancak genel anlamda memnunuz hakemlerin yönetiminden.

Organizasyonumuz hakkındaki fikirleriniz neler?
Bu sezon Konferanslara ayrılması bence çok iyi oldu.Herkes kendi bölgesinde en azından başarılı olmak için çalışıyor.Tabi ne kadar çok takım olursa o kadar daha iyi oluyor.Bi Konferansta da elbette sürekli maç yapan 30 35 tane takım olsa daha da güzel olur.Çok takım olması da iyi olmuyor azda olmasın bu şekilde güzel.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.