Fource United Zirve Takibini Sürdürdü…

Gecenin ilk maçında Terminalspor ile Fource United takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Terminalspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçilen maçta kazanan 3 2 lik skorla Fource United takımı oldu ve bu galibiyetle alt sırayla farkı açmaya başladılar.
Kazanma Faktörleri :
Fource United maça istekli başlayıp rakip kalede net pozisyonlar bulsa da bunları değerlendiremeyince skor avantajını eline alamadı. Devreye 1-0 yenik durumda girseler de 2. yarıda golcüsü Muhittin’in golleriyle maçı çevirmeyi başaran ekip son dakika golüyle fark 1 e inse de maçtan galibiyetle ayrılmasını bildiler. Alınan galibiyette Muhittin’in golcülüğü büyük rol oynarken maçın genelinde atak bir futbol oynayıp kalabalık ataklarla sürekli gol aradılar. Genel anlamda hak ettikleri bir galibiyet aldılar diyebiliriz fakat çok gol kaçırma sorunu çözemezlerse puan kayıpları yaşayabilirler.
Kaybetme Faktörleri :
Terminalspor takımı ise 2 maçtır kaybetmelerine rağmen yine iyi bir futbol oynadılar fakat maçın başlarında uyum sorunu yaşadılar ve mağlubiyette en büyük etken buydu. İlk yarıda skor avantajını koruyan ekip 2. yarının başında çabuk çözülürken 2. yarının genelini 3 1 geride sürdürdüler, son dakikada farkı 1 e indirseler de bu gol puan için yeterli olmadı. Kaleci eksikliği de mağlubiyette önemli bir faktör olurken savunmada iyi mücadele etseler de kurgu olarak dağınık bir görüntü sergiledi. Fatih ileri uçta çok yanlız kalırken maçın başarılı isimlerinden Osman maça orta alanda başlasaydı yine gecenin başarılı ismi Mehmet ile orta alanda daha etkili olabilirlerdi, daha fazla pozisyon üretebilirlerdi.
Öne Çıkan İsimler :
Muhittin attığı 3 golle geceye damgasını vuran isim olurken Terminal takımında ise Fatih ve Mehmet orta alanda gecenin en başarılı isimleriydiler.
Maçın Adamı : Muhittin
Maçın Gümüş Adamı : Mehmet (Terminalspor)
Maçın Kalecisi : Mehmet
Maçın Defansı : Ahmet
Maçın Orta Sahası : Mehmet
Maçın Forveti : Muhittin
Maçın Golü : Muhittin
Maçın Centilmeni :Fatih