Bursalona Son Dakikada Ömer’le Güldü!

Gecenin 2. maçında Bursalona ile Brothers takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta Bursalona son dakikada Ömer’in golüyle hayata tutundu 3 3 lük eşitlikle sona eren maçın ardından sezonun ilk puanını aldı.
Bursalona takımı genel anlamda iyi mücadele ederken orta alanda istediği oyunu oynayamasa da rakip kalede önemli pozisyonlar buldu. Maçın başında 1-0 öne geçse de devreye 2-1 yenik durumda giren ekip son 10 dakikaya 3-2 yenik durumda girse de son dakika golüyle sahadan 1 puanla ayrıldı. Form ve kondisyon eksikliğini zamanla kapatmaya çalışan ekip orta alanda istenilen oyunu oynayamasa da savunmada iyi mücadele edip ileri uçta Ömer ve Ayhan’la etkili oldular. Ayhan topu ileriye iyi taşırken Ömer attığı 3 golle takımını sırtlayan isimdi, Bayram kaledeki harika performansıyla takımını maç boyunca ayakta tutarken Dalyan savunmayı toparlayan isim oldu.
Brothers takımı ise maça istedikleri gibi başlayamasalar da ilerleyen dakikalarda oyun sistemi oturdu ve etkili ataklar yapmaya başladılar. Özellikle İsmail’in orta alandaki performansıyla rakip kaleye etkili giden ekip net pozisyonlardan sonuç alamasa da bitime 10 dakika kala 3 2 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra rakip kalede öyle net pozisyonlardan sonuç alamadılar ki maçın kırılma anları bu dakikalardı diyebiliriz, 3 4 karşı karşıya pozisyondan sonuç alamayan ekip son dakikalarda geriye çekilince kalelerinde golü gördüler ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Golleri İsmail, Mehmet Eren ve Rıza atarken savunmada Talha Eto ikilisi harika bir maç çıkardılar, İsmail Kahraman da orta alanda sahanın en iyisiydi.
Maçın Adamı : Ömer
Maçın Gümüş Adamı : İsmail Kahraman
Maçın Kalecisi : Bayram
Maçın Defansı : Talha
Maçın Orta Sahası : İsmail K.
Maçın Forveti : Ömer
Maçın Golü : Ömer
Maçın Centilmeni : Eto