Flora Tekstil Kazanmaya Alıştı!

Gecenin 2. maçında Flora Tekstil ile Fc Alacaat takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Flora Tekstil takımının 3 1 üstünlüğü ile geçilen maçta kazanan 6 3 lük skorla Flora Tekstil oldu ve 3 puanı cebine koydu.
Kazanma Faktörleri;
Flora Tekstil takımı maça iyi başlarken istekli oyunuyla skor avantajını ilk yarıdan eline aldı. 2. yarıda vites düşürünce kalesinde pozisyonlar vermeye başlayan ekip iyi direnirken skor son bölümde 5 3 e gelse de sahadan farklı bir skorla ayrılmasını bildiler. Yasin ve Enes’in enerjisi Özcan ve İslam’ın tecrübesiyle iyi pas yapıp rakip kalede etkili olan ekip skor üretmekte zorlanmazken oyunu kanatlara iyi açıp ceza alanı içinde rahat pozisyonlar buldular. Haklı bir galibiyet alan ekip vites düşürdüğü bölümlerde bile pozisyonlar bulurken Enes ve İslam attıkları 2 şer golle galibiyette büyük rol oynadılar.
Kaybetme Faktörleri;
Fc Alacaat takımı çıkış yakaladığı bir dönemde ligin iyi takımlarından Flora Tekstil ile yeni sezon öncesi kendilerini görme adına önemli bir sınav verdiler. İlk bölümlerde buldukları pozisyonlardan sonuç alamayan ekip devreye 3 1 geride girerken 2. yarıda reaksiyon gösteren ekip buldukları gollerle umutlansalar da beraberlik golünü bulamadılar ve sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. Kötü oyun oynamadılar fakat rakibe güçleri yetmedi diyebiliriz. Savunma olarak iyi bir maç çıkarsalar da hücum anlamında rakibe diş geçiremediler. Goller savunma oyuncularından gelirken 2 gol İsa’dan 1 gol ise Fuat’tan geldi. Emre C. Orta alanda istekli bir oyun sergilerken Emre Aşık savunmada çok iyidi, yerinde hamleleriyle güven verdi, İsa savunmadaki başarılı oyununu biri jeneriklik 2 golle süslerken Halil ileri uçta istekli bir oyun sergilese de son vuruşlarda çok şanssızdı.
Maçın Adamı: Enes
Maçın Gümüş Adamı: İslam
Maçın Kalecisi : Recep
Maçın Defansı: Kadir
Maçın Ortasahası: Enes
Maçın Forveti : İslam
Maçın Golü: Isa
Maçın Centilmeni: Halil