Brothers Vites Yükseltti!

Gecenin ilk maçında Brothers ile Alkolik Bilbao takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişmeye sahne olan maçta Brothers takımı lig tecrübesiyle maçı kazanmasını bildi ve yavaş yavaş kazanma alışkanlığı edinmeye başladı.
Kazanma Faktörleri:
Brothers takımı maça iyi başlarken ilk bölümlerde rahat pozisyonlar bulup skor da üretmeyi başardı ve maçın başlarından skor avantajını eline almasını bildi. Bunun akabinde net pozisyonlar bulmaya devam eden ekip bir çok net pozisyondan sonuç alamazken kalesinde gördükleri gollerle skora bir anda denge geldi ve ilk yarı 2 2 lik eşitlikle tamamlandı. 2. yarının başında yedikleri golle adeta şoka uğrasalar da son bölümlerde oyuna ağırlığını koyan ekip sahadan galibiyetle ayrıldı ve 3 puanı cebine koydu. Rakibe göre daha etkili bir oyun sergileyen ekip yine rakibe göre ligde daha tecrübeli olmasının karşılığını galibiyetle aldı diyebiliriz.Kaçırılan net pozisyonlar az daha pahalıya patlasa da hücum hattında etkili oyuncularının olması galibiyeti getirdi. Furkan Ekici orta alanda topla yine iyi işler yaparken oyunu iyi kurdu, takımının ataklarını başlatan isimdi, Erva maçı 3 asist 1 golle tamamlarken galibiyette büyük rol oynadı, Mehmet Eren savunmada iyi bir maç çıkarırken ataklara sürekli destek verdi, 2 gol bir asist ile o da galibiyette önemli rol oynadı, savunmanın başarılı ismi Berat hava toplarında rakibe göz açtırmazken 2 de gol atarak maçın gizli kahramanlarından oldu. Kenan da kurtarışlarıyla takımına yine güven verdi.
Kaybetme Faktörleri:
Alkolik Bilbao takımı maça istediği gibi başlayamazken maçın başlarında yedikleri gollerle 2 0 yenik duruma düştüler. Buna rağmen skora önce denge getirip 2. yarının başında üstünlüğü yakalayan ekip son bölümlerde 1 fark gerideyken gol bulmak için bütün riskleri alsalar da aranılan beraberlik golü gelmedi ve sahadan 2 farklı skorla mağlup ayrıldılar. Önceki maça bakışla kadroda eksikler olsa da genel anlamda iyi mücadele ettiler fakat biraz daha tecrübeye ihtiyaçları var ve eksiklikleri var. Aslında kadro olarak kötü değiller fakat skor üretmekte zorlanıyorlar ve savunma olarak çok dağınık bir görüntü verdiler. Özellikle savunmanın arkasına atılan bütün toplar kalelerinde tehlike olarak sonuçlanırken iyi bir stoper takviye etmeleri gerekiyor diye düşünüyorum. Orta alanda iyi mücadele etseler de uzaktan yeteri kadar şut denemeyen ekip Sedat’ın bitiricilikleri dışında rakip kalede etkili olamadılar. Orta alanda Doğan yine çok çalışkan bir maç çıkarsa da şut özelliğini bu maç çok kullanmaması takımının skor üretememesine sebep oldu. Kaleci Mert şanssız goller yese de özveriyle mücadele ederken Sedat attığı 3 golle takımının en skorer oyuncusu oldu, gol yollarındaki en etkili isimdi.
Maçın Adamı: Furkan
Maçın Gümüş Adamı: Erva
Maçın Kalecisi: Kenan
Maçın Defansı: Berat
Maçın Ortasahası: Furkan Ekici
Maçın Forveti: Erva
Maçın Golü: Sedat
Maçın Centilmeni: Mert K.