Fırtına 61 Rakip Tanımıyor!

Maçın Adamı:Ahmet
Maçın Kalecisi:Erkan
Maçın Defansı:Şenol
Maçın Ortasahası:Ahmet
Maçın Forveti:Ufuk
Maçın Golü:Ufuk
Maçtan Notlar ve Takım Değerlendirmeleri
Maça 2 takımda çok istekli ve atak başladı. Karşılıklı ataklar ile başlayan maçta 7.dakikada Fırtına 61 takımı Barcelona gibi tiki taka ile paslaşarak topu 6 pasa indirdiler ve Ahmette kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra 2 takımda sertliği arttırdı. Fikirsizler takımı geride olmalarından dolayı baskısını biraz arttırdı. 9. dakikada baskısı sonuç veren Fikirsizler Emir ile beraberliği yakaladı. Maçta skora denge gelmesi ile 2 takımda biraz daha dengeli ve hata yapmadan oynamaya çalıştı. Fikirsizler takımı uzaktan şutlar ile etkili olmaya çalışırken Fırtına 61 ise kontra ataklar ile gol aradı. 17.dakikada tehlikeli noktadan frikik kazanan Fırtına 61’de topun başına Ufuk geçti ve şık bir vuruş ile takımını 2-1 öne geçirdi. Oyun kurgusunu hiç bozmayan Fırtına aynı şekilde hata yapmadan oynamaya devam etti. Fikirsizler ise tekrar maça dengeyi getirmek için bastırdığı dakikalarda Ahmet engel olamayarak 3-1 geri düştü. İlk yarının son dakikalarında karşılıklı ataklar ile devam etti ve son dakikada Fatih takımının 2.golünü attı ve ilk yarı 3-2 Fırtına 61in lehine sonuçlandı.
2.yarı Fırtına 61’in başlama vuruşu ile başladı. Fırtına 61 farkı açıp rahatlamak Fikirsizler ise beraberliği yakalayarak maça ortak olmak istiyodu. Fikirsizler biraz daha baskılı başladi. 2.yarıda 27. dakika maçın kırılma anı oldu Fikirsizler takımı rakip kaleci Erkan ile karşı karşıya kaldı fakat Erkanı geçemedi ve bu pozisyondan 1 dakika sonra kalelerinde golü görerek 4-2 geriye düştüler. Bu golden sonra dağılan Fikirsizler kalesinde ard arda pozisyonlar gördü. Bu pozisyonları da çok iyi değerlendiren Fırtına 61 30. dakikada Tato 33 ve 34. dakikalarda Ahmetin bulduğu goller ile iyice rahatladı ve 7-2 öne geçti. Bu gollerden sonra biraz toparlanan Fikirsizler 38.dakikada Serkan ile bulduğu gol ile ümitlense de 2 dakika sonra Fırtına takımından Ufuk kalecinin üstünden topu çok klas bir şekilde aşırttırarak durumu 8-3’e getirdi. Son dakikalarda oyundan iyice düşen Fikirsizler arda arda goller yiyerek farklı mağlup oldular. Maç 12-3 Fırtına 61 takımının lehine sonuçlandı.
Fırtına 61
Maça Fırtına gibi başlayan takım maç boyunca oyun disiplinlerinden kopmadılar ve farklı bir skor ile rahat bir galibiyet aldılar. Kalede Erkan mükemmel bir maç çıkardı. Maç boyunca oyunun içinde olan kaleci maçın kırılma anındaki kurtarışı ile maçı koparan isimdi. Savunmada Yunus, Şenol ve Hanifi 3’lüsü görev aldı. Maç boyunca uyum içerisinde olan 3’lüden Şenol hücum bölgesine topları çok iyi taşıdı. Yunus maç boyunca görev bölgesinden ayrılmayarak tam bir görev adamı olduğunu belli etti. Hanifi ise zaman zaman ileri çıkarak hücuma katkı verdi ve defanstta oldukça olumlu işler yaptı. Ortasahada Ahmet ve Tato 2’lisi gorev aldı. Xaviyle, ınıesta ikilisi gibi olan ikili çok iyi bir maç çıkardılar. Ahmet oyunu çok iyi yönlendirirken 6 gol atarakta golcülüğünü konuşturdu. Tato ise hem hücumda hem de savunmada oldukça başarılıydı. Forvette Ufuk son vuruşları ile göz doldurdu ve 5 gol ile maçı takımına kazandıran isimlerin başındaydı. Sonraki maçlarda Fırtına 61 takımına başarılar dileriz.
Fikirsizler
Maça çok istekli başlayan takım geriye düşse de beraberliği yakalamasını bildi. İlk yarıyı geride tamamlayan Fikirsizler 2.yarı beraberlik şansını değerlendiremeyince oyundan düşerek maçı kaybetti. Kalede Uğur zaman zaman kritik kurtarışları olsa da genel olarak yetersizdi. DefanstaYuzuf, Tansu, Serkan 3’lüsü oynadı. Maçın ilk yarıda düzenli oynasalar da 2.yarı düzenden koptular Yusuf kafa toplarında oldukça etkili olmasına rağmen topu çıkarmada sıkıntı yaşadı. Tansu savunmada çakılı kalan isimdi ve elinden geleni maç boyunca yaptı. Serkan ise savunmadan daha çok hücumda oynasa da bekleneni veremedi. Ortasahada Vardar ve Halil 2’lisi görev aldı. İlk yarıda uyumlu olasalar da onlarda 2.yarıda dağıldı. Vardar takımını yönetmeye çalışsa da arkadaşlarından istediği reaksiyonları alamadı. Halil uzaktan autları ile maç boyunca etkiliydi fakat yenilgiyi engelleyemedi. Forvette Emir görev aldı. Maç boyunca ilerde yalnız kalan Emir istediği pozisyonları bulamadı. Sonraki maçlarda Fikirsizler takımına başarılar dileriz.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.