Fırtına 61 ‘ den Fırtına Gibi Bir Başlangıç…

Fırtına 61 takimi ligde çıktıkları ilk maça etkili bir performansla başlarken ilk yarıda topla daha çok oynayan taraftılar ve buldukları net pozisyonlarla skor üretmekte zorlamadılar ve ilk yarıdan skor avantajını eline aldılar. Ileri uçta iyi pas yapan ekip rakip rakip savunmayı oldukça zorlarken istedikleri golleri bularak rakiplerini oyundan düşürdüler.
Kontraatak takımı ise maça tutuk bir oyunla başlarken özellikle ileride çoğalmakta zorlandılar ve istedikleri pozisyonları çok da bulamadılar. Rakibin etkili ataklarında savunmada zorlanan ekip ilk yarıda yedikleri gollerle maçtan erken düştüler ve maça tutunamadılar. Devreye farklı mağlup giren ekip ilk yarıdan maça havlu attılar diyebiliriz.
Fırtına 61 takimi 2. Yarıda ise oyundan düşen rakibi karşısında daha rahat bir oyun sergilerken çok da sıkmadan sahadan farklı bir galibiyetle ayrıldılar ve lige çok iyi bir başlangıç yaparak başladılar. Özellikle hücum hattında etkili olan ekip çok rahat pozisyonlar bulmasına karşın biraz da rehavetle çoğu pozisyonu cömertçe harcadılar diyebiliriz. Ahmet orta alanda oyunu çok iyi kurarken Tato bitmek bilmeyen enerjisiyle takıma büyük katkı sağladı çoğu zaman savunmasına da yardımcı oldu. Savunma kurgusunda tecrübeli isimleri olan ekip rakibe göz açtırmazken özellikle Şenol savunmayı çok iyi toparladı, Erkan ise tecrübesiyle takıma yine büyük katkı sağladı etkili kurtarışlara imza attı.
Kontraatak takımı 2. yarıya farklı skorun da vermiş olduğu moral bozukluğuyla başlarken 2. yarıda zaman zaman etkili ataklar yapsa da rakibe diş geçirmeyi başaramadı ve sahadan farklı bir mağlubiyetle ayrıldı.Açılan skor tabi ki motivasyonlarını olumsuz etkilese de güçlü rakipleri karşısında çok da direnemediler bir noktadan sonra teslim oldular diyebiliriz. Kadir ileri uçta istekli bir oyun sergilese de çok yanlız kaldı, istediklerini sahaya yansıtamadı. Savunma bloğu rakibin etkili ataklarına 2. yarıda da karşılık veremezken kalelerinde çok pozisyon verdiler.

Start a Conversation

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.