FİNALİN DEĞİŞİLMEZ İSMİ ATMOSFER MEDYA!

Final Four 3. hafta maçında Balat Tr ile Atmosfer Medya ile karşı karşıya gelirken büyük heyecana sahne olan maç 2 2 lik skorla sona ererken bu skor Atmosfer Medya’yı Finale taşıdı.
Önceki maç sonucuyla grupta ilginç bir sıralama oluşurken Atmosfer Medya’yı her türlü galibiyet beraberlik ve 1 farklı mağlubiyet dahi finale taşıyordu. Son dakikalarına Balat Tr nin 2 1 lik üstünlüğü ile girilirken son pozisyonda Balat Tr nin atağında çok net bir pozisyon Balat Tr adına gol olamazken dönen top Atmosfer Medya adına gol oldu ve maçtan kazanan çıkmasa da Atmosfer Medya Final biletini cebine koydu.
Atmosfer Medya istediği oyunu sergileyemese de beraberliğin dahil kendilerine yetmesiyle rahat bir oyun oynadı ve zor da olsa istediği skoru alıp finale yükseldi. Kaleci Erkan’ın etkili kurtarışlar yaparak takımını ayakta tuttuğu maçta ileri uca Tayfun’a yeteri kadar top götüremeyen ekip buldukları pozisyonlarda da rakip kaleci Eren’i geçmekte oldukça zorlandılar.
Balat Tr tartışmasız sezonun en büyük süprizine imza atan ekip olurken mütevazi ama dirençli kadrosuyla finali kılpayı kaçırdılar diyebiliriz. Son dakika kaçırılan pozisyon kendi adlarına gol olsaydı ve bu skorla maç sona erseydi 3 1 lik skor onları attığı gol sayısıyla finale çıkaracaktı fakat şans yanlarında değildi ve kaçan gol kalelerinde gol olarak sonuçlanınca sahadan beraberlikle ayrıldılar ve final şansını kaybettiler. Genel anlamda çok iyi savunma yapan ekip oyun disiplininden hiç ayrılmazken sabırla gol aradılar oyundan hiç kopmadılar ve iyi bir performans sergilediler. Sezonun kalecisi olan Eren yine müthiş bir performans sergilerken kurtarışlarıyla takımını maç boyunca ayakta tuttu.
Maçın Adamı : Eren
Maçın Gümüş Adamı : Tayfun
Maçın Kalecisi : Eren
Maçın Defansı : Habil
Maçın Orta Sahası : Selim
Maçın Forveti : Tayfun
Maçın Golü : Tayfun
Maçın Centilmeni : Sercan