Filistin’e ‘Ramazan’ Geldi!

Gecenin ilk maçında Play Off yarışında olan 2 ekip Cska Filistin ile Emek City takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçı Cska Filistin ilk yarıda buldukları gollerle kazandı ve play off yolunda büyük avantaj elde etti.
Kazanma Faktörleri;
Cska Filistin ileri uçta bitirici oyuncularıyla maçı kazanırken iyi pas yapıp pozisyon bulmakta zorlanmadı ve haklı bir galibiyet aldı. Genel anlamda iyi pas yapmaları galibiyette en büyük etken olurken Ramazan’ın 5 gollük performansı galibiyette büyük rol oynadı.
Kaybetme Faktörleri:
Emek City orta alanda Yusuf’un yokluğunu ciddi anlamda hissederken ileri uçta yeteri kadar çoğalamadılar, eksik oyuncuların yokluğu mağlubiyette en büyük etkendi. Mustafa’nın savunmada oynaması savunma direncini arttırsa da ileri uçta yokluğu bariz şekilde hissedildi ve ileri uçta etkisiz bir Emek City vardı. Olcay orta alanda yanlız kalırken ileri uçta istedikleri pozisyonları bulamayan ekip skor üretmekte zorlanırken Hasan’ın yediği şanssız goller de mağlubiyette bir diğer rol oynayan etkendi.
Öne Çıkan İsimler:
Berkay uzun bir aranın ardından istekli bir oyunla sahalara dönerken yine uzun zamandır yeşil sahalardan uzak kalan Ramazan tam 5 gollük bir dönüş yaptı ve gecenin yıldızıydı.
Maçın Adamı: Ramazan
Maçın Gümüş Adamı: Berkay
Maçın Kalecisi: Hasan
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Berkay
Maçın Forveti: Ramazan
Maçın Golü: Berkay
Maçın Centilmeni: Eray