Filistin Rovers Ter Attı!

Günün ilk maçında Real Mezun ile Filistin Rovers takımları karşı karşıya geldi. Maça etkili bir başlangıç yapan Filistin Rovers takımı art arda ataklar İle genç rakibini baskı altına alırken Real Mezun ise cılız ataklar İle gol arasa da bir türlü aradığı golü bulamadı. Filistin Rovers takımı tehlikeli ataklar İle goller buldu ve ilk yarı 4-0 Filistin Rovers takımının üstünlüğü İle geçildi. 2.yarıya Real Mezun takımı farkı azaltmak için baskılı başlamaya çalışsa da bir türlü farkı azaltmayı başaramayınca 2.yarı rölantide bir maç oynandı ve maçı Filistin Rovers takımı 11-3 skor İle kazanmayı başardı.

Kazanma Faktörleri
Maça etkili bir başlangıç yapan Filistin Rovers takımı art arda goller ile farkı açmayı başardı ve ilk yarıdan maçın fişini çekmeyi başardı. 2.yarıya rakibin baskı kurmasına izin vermeyen tecrübeli ekip zorlanmadan farklı bir skor İle maçı kazanmayı başardı. Kalede görev alan Furkan Filistin takımının en genç ismi olurken refleksleri ile yıldızlaştı. Mükemmel kurtarışlara imza atan Furkan performansı İle büyük beğeni topladı. Savunmada ilk dakikadan itibaren uyum sağlayan ekipte Yunus savunmanın bel kemiğiydi. Yunus maç boyunca savunmasını terk etmezken müdahaleleri ile rakibin çoğu atağını kesmeyi başardı. İleride tam bir takım oyunu sahaya yansıtan ekipte Hikmet sahanın en efektif ismiydi. Tekniği ve hızı İle fark yaratan Hikmet oyun görüşü İle fark yarattı. Takımın gol yükünü çeken Çağatay ise bitiriciliğiyle rakibi zorlarken ilk dakikadan itibaren golü kovaladı. Bulduğu goller ile takımını rahatlatan Çağatay maçın fişini çeken isimdi. İlk dakikadan itibaren maçın kontrolünü elinde tutan Filistin Rovers takımı maçı rahat bir şekilde kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça savunmada başlayan genç Real Mezun takımı ilk dakikalarda oyunu tutmayı başarsa da golü yedikten sonra oyundan düştü ve art arda goller ile ilk yarıyı 4-0 geride tamamladı. 2.yarıya baskılı başlamak isteseler de rakip izin vermeyince maçı farklı kaybettiler. Kalede görev alan Furkan ilk yarı kalesinde çok fazla efor harcarken 2.yarı oyundan düştü. Yediği gollerde hatası olmayan Furkan bir çok güzel kurtarışa imza attı. Savunmada çok fazla kopukluklar yaşayan Real Mezun takımında Enes savunmanın bel kemiğiydi. Savunmasını toparlamaya çalışan Enes arkadaşlarının kademelerine çok iyi girerken yorulunca savunma dağıldı. İleride bir türlü dikiş tutturamayan ekipte Mustafa takımının ataklarını şekillendirirken çok fazla top kaybetti. Kerem ise ileriye çıktığında geriye dönmekte sıkıntı yaşayınca takımını zor durumda bıraktı. Anıl ise maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girse de bunlardan eli boş dönünce fark açıldı. Genç ekip güçlü rakibi karşısında bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Çağatay
Maçın Gümüş Adamı:Hikmet
Maçın Golü:Çağatay
Maçın Kalecisi:Eren
Maçın Savunması:Yunus
Maçın Orta sahası:Hikmet
Maçın Forveti:Çağatay
Maçın Centilmeni:Enes