Birol Özkürtün’e Puanı Getirdi!

Gecenin 2. maçında Özkürtün Gençlik ve Lens takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta kazanan olmadı ve her iki takım da geceyi 1 er puanla tamamladılar.
Özkürtün Gençlik takımı maça istediği gibi başlayamazken özellikle orta alanda etkili olamadılar ve hücum organizasyonlarını olgunlaştıramadılar. 2. yarıya 2 0 geride başlayan ekip istekli oyunla skora denge getirse de yine geriye düştü fakat bireysel yeteneklerin ön plana çıktığı gecede 1 puanı almasını bildi ve haftayı boş geçmedi. Savunma olarak geçer not alsalar da orta alanda oyun kuramayan ekip pas organizasyonlarından çok uzak bir performans sergilerken Birol istekli ve hırslı oyununu 3 golle süsleyip geceye damgasını vurdu, gecenin adamı oldu. Yine takımın tecrübeli oyuncusu Dursun savunmadaki başarılı oyununun yanısıra zaman zaman rakibi bir bir geçip arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlarla skora ciddi katkı sağladı.
Lens takımı da maça istediği gibi başlayamasa da buldukları pozisyonları iyi değerlendirip devreye 2 0 önde girmeyi başardı. Bu skor avantajını 2. yarıda iyi koruyamayan ekip yediği baskıyla skora denge gelse de yine öne geçmeyi başardı fakat yine skoru koruyamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Kadrolarında hücum oyuncu sayısı yok denecek kadar az olmasına rağmen kontrollü ataklarla rakip kalede gol aradılar fakat rakip kalede tehlike oluşturmakta zorlandılar. Lig tecrübelerinin üst düzey olmasıyla bu handikapa rağmen maç boyunca maça ortak olan ekip son dakikalarda yedikleri gollerle sahadan 1 puanla ayrıldılar. Daha çok duran top organizasyonlarıyla etkili olan ekipte goller 4 farklı oyuncudan; Davut, Cihat, Abdullah, Mehmetcan’dan gelirken Fatih arkadaşlarına hazırladığı pozisyonlarla alınan puanda büyük rol oynadı.
Maçın Adamı: Birol
Maçın Gümüş Adamı: Fatih
Maçın Kalecisi: Burak
Maçın Defansı: Dursun
Maçın Ortasahası: Fatih
Maçın Forveti: Birol
Maçın Golü: Birol
Maçın Centilmeni: Dursun