Filistin 2. Yarıda Uyandı!

Gecenin son maçında Cska Filistin ile Kaos takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı Kaos takımının 2-0 üstünlüğü ile tamamlanan maçta Cska Filistin 2. yarının ilk 10 dakikasında attığı 6 golle maçı çevirmesini bildi ve 3 puanı cebine koydu.
Kazanma Faktörleri:
Cska Filistin takımı ilk yarıda etkili ataklar yapmalarına karşın net pozisyonlardan sonuç alamayınca devreye 2-0 yenik girdi. 2. yarıda rakip yarı alanda baskılı oynayan ekip 10 dakikada bulduğu 6 golle maçı çevirmesini bildi ve kritik bir galibiyet aldı. Alınan galibiyette en büyük etken 2. yarının ilk 10 dakikasındaki baskılı oyundu ki bu oyun golleri de getirdi rakibin direncini de kırdı.
Kaybetme Faktörleri:
Kaos takımı maça kontrollü başlayıp aslında aradıkları golleri de bulmalarına rağmen kronikleşen sıkıntıları bu maçta da baş gösterdi ve yine skoru koruyamayıp sahadan mağlubiyetle ayrıldılar. 6 2 yenik duruma düşmelerine rağmen net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip bir forvet eksikliği hissederken belki golcüleri Berkant bu maçta olsaydı skor çok daha farklı olabilirdi. Yenilen gollerle savunmadaki disiplin de bozulurken pozisyon üstüne pozisyon da verdiler ama daha önemli faktör kaçırılan gollerdi diyebiliriz.
Öne Çıkan İsimler:
Yunus orta alandaki etkili oyununu asistleriyle ve güzel bir golle süslerken Tarık da takımın en çok koşan isimlerinden oldu.
Maçın Adamı: Tarık
Maçın Gümüş Adamı: Yunus
Maçın Kalecisi: Onur
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Yunus
Maçın Forveti: Tarık
Maçın Golü: Yunus
Maçın Centilmeni: Burak