Doruk Sağlık Rakip Tanımıyor!

Gecenin ilk maçında Sc Terran ile Doruk Sağlık takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı 4-0 Doruk Sağlık üstünlüğü ile tamamlanan maçta kazanan 8 4 lük skorla Doruk Sağlık oldu ve 4. lük koltuğuna yeniden yerleşti.
Kazanma Faktörleri:
Doruk Sağlık formda görüntüsünü bu maçta da sürdürdü ve tecrübesiyle bu maçı da kazanmasını bildi diyebiliriz. Savunmasından da sürekli bindirmelerle rakip kalede etkili olan ekip şampiyonluğa kenetlenmiş görüntüsüyle bu maçta da zorlanmazken galibiyetteki en büyük etken hücum zenginliği ve skorer oyuncuların formda görüntüsüydü.
Kaybetme Faktörleri:
Sc Terran bu ay 2. maçına çıkarken formdan iyice düşmüş görüntüsü verdi ve kondisyon eksikliği bariz şekilde göze çarptı. İlk devre Kaptan Mustafa’yı kenarda tutmaları hücum anlamında vasat bir devre geçirmelerine sebep olurken Mustafa 2. yarıda oyuna girdikten sonra goller bulmalarına rağmen farkı kapatamadılar. Play off lara sadece 3 gün kala ateş hattında yer alan Sc Terran’ın düşük formu mağlubiyette en büyük etken olurken rakibe diş geçirebilecek güce ve kondisyona sahip değillerdi.
Öne Çıkan İsimler:
Muhammed gollerine bu maçta da devam ederken bu geceyi de 3 golle tamamladı ve takımın en skorer oyuncusu oldu. Sc Terran kaptanı Mustafa oyuna 2. yarıda dahil olurken bir devrede attığı 3 golle takımın en skorer oyuncusu olmasına rağmen bu performans farkı kapatmaya yetmedi.
Maçın Adamı: Muhammed
Maçın Gümüş Adamı: Kadir
Maçın Kalecisi: Anıl
Maçın Defansı: Levent
Maçın Ortasahası: Kadir
Maçın Forveti: Muhammed
Maçın Golü: Muhammed
Maçın Centilmeni: Alican