Fight Club Son Nefeste!

Günün maçında genç Fight Clup takımı ile Çernobil takımları karşı karşıya geldi. 2 takımda elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtsa da ilk golü bulan ekip Çernobildi. Bu gole hemen karşılık veren Fight clup takımı beraberliği sağlasa da ilk yarı karşılıklı goller sonucunda önde tamamlayan ekip 3-2 skor ile Çernobil takımıydı. 2.yarıya 2 ekipte temkinli başlarken 37.dakikada Mustafa ile farkı 2’ye çıkaran Çernobil rehavete kapıldı ve kalesinde art arda pozisyonlar verdi. Fight Clup takımı ise art arda 3 gol bularak maçın son 5 dakikasına öne girmeyi başardı. Son dakikalarda skora tekrar eşitlik gelse de maçın son atağında noktayı koyan Osman maçın skorunu Fıght Clup takımı Lehine 6-5 sonuçlandırdı.
Kaybetme Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Çernobil takımı 2.dakikada öne geçse de skoru koruyamadı. Etkili bir oyun ortaya koyan ekip ilk yarıyı önde tamamlarken 2.yarı farkı 2’ye çıkarmayı da başardı. Fakat kondisyonları tükenen Çernobil takımı skorun verdiği rahatlık ile oyundan düştü ve kalesinde art arda goller görerek 2’farklı öne geçtiği maçta geriye düştü. Skoru eşitlemeyi başaran ekip son dakikada kalesindeki gole engel olamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Servet kalede oldukça etkili olurken ilerleyen dakikalarda kaleyi Hasan’a devretti ve Hasan kalede çok fazla hata yaptı. Savunmada ilk yarı iyi bir uyum yakalayan ekip 2.yarı kondisyonları tükenince rakibin hızlı oyuncularına çözüm üretemedi. İleride istedikleri oyunu sahaya yansıtan ekipte Abdül ilk yarı mükemmel bir performans sergilerken 2.yarı sahada yokları oynadı. 2.yarı sahneye çıkan Mustafa takımını oyunda tutmaya çalışsa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Kazanma Faktörleri
Maça adeta 1-0 geride başlayan Fight Clup takımı hemen karşılık verse de savunmada istediklerini sahaya yansıtamayınca ilk yarıyı 3-2 geride tamamladılar. 2.yarı beraberlik için bastıran ekip kalesinde açıklar verince maçta ilk defa 2 fark ile geriye düştü. Bu skordan sonra çok iyi bir reaksiyon gösteren Fight Clup takımı art arda 3 gol ile maçta ilk defa öne geçmeyi başarırken kalelerinde bir kez daha gol görseler de son dakika golü ile maçı kazanmayı başardılar. Kalede görev alan Furkan kalesinde 5 gol görse de bir çok gol pozisyonunda klas kurtarışlara imza attı. Savunmada çok fazla açık veren ekipte Aytuğ savunmasını toparlamaya çalışırken ileri çıkarak 2 gole de imza atan Aytuğ takımını ayakta tutan isimdi. İleride zaman zaman çok fazla pas hatası yapan ekipte Osman maç boyunca golü koklarlar iken son dakika golü ile maçı takımına kazandırırken İbrahim ise attığı 3 gol ile takımına hayat veren isimdi takımını maç boyunca yönlendiren Mustafa takımının zor anlarında ipleri eline alarak maçı takımına kazandırdı. Maç boyunca neredeyse geride olan ekip 2’fark ile geriye düşse de oyundan düşmedi ve maçı kazanmasını bildi.
Maçın Adamı:Aytuğ
Maçın Gümüş Adamı:İbrahim
Maçın Golü:Osman
Maçın Kalecisi:Furkan
Maçın Defansı:Aytuğ
Maçın Ortasahası:İbrahim
Maçın Forveti:Osman
Maçın Centilmeni:Naim