Alemdar City Çıkış Peşinde!

Gecenin ilk maçında Bochka ile Alemdar City takımları karşı karşıya gelirken ilk yarısı büyük çekişme içinde geçen maçta Alemdar City 2. yarıda farkı açtı ve sahadan önemli bir galibiyet alarak çıkışa geçti.
Kazanma Faktörleri
Alemdar City ilk yarıda skor üretmekte zorlanınca bu durum oyunlarını da olumsuz yönde etkiledi ve son dönemde gelen şok mağlubiyetlerle de stresli bir maç geçirdiklerini söyleyebiliriz. Savunma olarak iyi bir maç çıkarsalar da hücumda yeteri kadar etkili olamayan ekip 2 1 geride tamamladı. 2. yarıya hızlı başlayıp peş peşe gollerle farkı açan ekip aldığı bu galibiyetle büyük moral buldu. Tabi alınan galibiyette Mert’in golleri ve Ozan’ın performansı büyük rol oynarken bu ikili topu rakip kaleye iyi götürüp skora ciddi katkı sağlayan isimler oldular. Takımın golcüsü Mert maçı 3 golle tamamlarken misafir oyuncu Ozan 2, orta sahanın çalışkan ismi Emre ise maçı 1 golle tamamladı.
Kaybetme Faktörleri:
Bochka takımı maça çok iyi başlarken ilk bölümlerde goller de bularak skor avantajını ellerine aldılar fakat 2. yarıda yedileri peş peşe gollerle oyundan düşüp takım içi tartışmalar da başlayınca maça erkenden havlu attılar. Önceki sezonlara göre daha derli toplu bir görüntü sergileyen ekipte tek eksik tecrübe eksikliği. Cengiz attığı 2 golle takımın en skorer oyuncusu olurken Metehan da orta alandaki başarılı oyununu 1 golle süsledi. Yavuz ilk yarıda kurtarışlarıyla takımını ayakta tutsa da 2. yarıda o da takımına ayak uydurdu ve kalesindeki gollere engel olamadı.
Maçın Adamı: Mert
Maçın Gümüş Adamı: Ozan
Maçın Kalecisi: Murat
Maçın Defansı: Sercan
Maçın Ortasahası: Ozan
Maçın Forveti: Mert
Maçın Centilmeni: Emre
Maçın Golü: Cengiz