Fc Zrenk Ecel Terleri Döktü!

Gecenin ilk maçında Fc Sipahiler ile Fc Zrenk takımları karşı karşıya geçerken büyük çekişme içinde geçen maçın ilk yarısı 2 2 lik eşitlikle tamamlansa da Fc Zrenk takımı istediği 3 puanı 2. yarıda bulduğu gollerle aldı ve hayati bir galibiyete imza atarak 2 basamak birden yükseldi.
Kazanma Faktörleri:
Maçı kazanmalarında en büyük etken çok koşmaları ve bireysel yetenekli oyuncuların sayısının fazla olmasıydı diyebiliriz. Özellikle ilk yarıda kapanan rakiplerine karşı oldukça zorlanan ekip pozisyon üretmekte sıkıntı yaşarken 2. yarıda rakibinin de oyundan düşmesiyle pozisyonlar bulmaya başladılar ve farkı bir anda açtılar.
Kaybetme Faktörleri:
Fc Sipahiler takımı aslında maça çok iyi başladı ve özellikle iyi savunma yaparak rakibi ceza alanlarına fazla sokmadılar. Kontradan buldukları gollerle 2-0 lık skoru yakalayan ekip en az 3 tane karşı karşıya %100 lük pozisyondan sonuç alamayınca maç ellerinden kaydı gitti. Genel anlamda çok iyi mücadele eden ekip bu pozisyonları gole çevirse skor daha farklı olabilirdi. Bunun dışında 2. yarıda kondisyon olarak rakiplerinin gerisinde kalması da mağlubiyetin bir diğer etkeniydi.
Öne Çıkan İsimler:
Yavuz orta alanda oyunu iyi kurarken takımın öne çıkan oyuncularından biriydi, Cİhat attığı kritik golle takımını ateşlerken Emre de attığı 2 golle galibiyette büyük rol oynadı.
Maçın Adamı: Emre
Maçın Gümüş Adamı: Yavuz
Maçın Kalecisi: Engin
Maçın Defansı: Hakan
Maçın Ortasahası: Yavuz
Maçın Forveti: Cihat
Maçın Golü: Emre
Maçın Centilmeni: Reşat