Diriliş 2. yarıda Dirildi!

Gecenin son maçında sıralamada yerleri kritik olan iki ekip karşılaştı ve Parma Diriliş Fk takımlarının mücadelesinde ilk yarı 2 2lik skorla sona ererken son bölümlerde buldukları gollerle 4 puana uzanan taraf Diriliş Fk takımı oldu ve sahadan 4 2 lik skorla galip ayrılıp 2 basamak birden yükselerek play off grubunun içine dahil oldular.
Kazanma Faktörleri:
Öz kadrosuna dönen tecrübeli ekip orta alanda Serkan ve Emre’nin çalışkanlığıyla atak bir oyun sergilerken rakip kalede oldukça etkiliydiler fakat gol bulmakta zorlandılar. Galibiyette en büyük etken çok iyi savunma yaptılar ve rakibi önde karşılayıp çok da pozisyon vermediler. Son bölümlerde oyundan düşen rakibi karşısında skorer oyuncularının da ön plana çıkmasıyla maçı kazandılar ve çok kritik bir galibiyete imza attılar.
Kaybetme Faktörleri:
Aslında disiplinden kopmasalar maçı beraberlikle bitirebilirlerdi fakat takım içi tartışmalar sonlarını getirdi ve son 10 dakikalık bölümde yedikleri gollerle sahadan mağlubiyetle ayrılıp kendilerini ateş hattına attılar. Genel olarak iyi savunma yapsalar da hücum anlamında vasat bir maç geçiren ekip istedikleri pozisyonları bulamadılar.
Öne Çıkan İsimler:
Emre attığı 2 golle gecenin yıldızı olurken savunma bloğu üst düzey bir maç sergiledi ve Murat da Hamitcan da İlter de kusursuza yakın bir oyun sergilediler, gecenin yıldızı savunma hattıydı diyebiliriz.
Maçın Adamı: Emre
Maçın Gümüş Adamı: Hamitcan
Maçın Kalecisi: Hikmet
Maçın Defansı: Murat
Maçın Ortasahası: Emre
Maçın Forveti: Serkan
Maçın Golü: Hamitcan
Maçın Centilmeni: Mesut