Ercan Monarch’ı Sırtladı!

Pazartesi günü maçında Monarch ile Mezungladbach takımları karşı karşıya gelirken oldukça çekişmeli geçen maçta Monarch tecrübesiyle maçı kazandı ve 3 puanı cebine koydu.

Monarch takımı maça rahat bir oyunla başlarken rakip kalede pozisyon üretmekte zorlanmadı ve sürekli gole yakındılar. 2. yarıda skor olarak geride olsalar da skor avantajını eline alan ekip sahadan farklı bir skorla galip ayrılırken haklı bir galibiyet aldılar diyebiliriz. Gol yollarındaki etkili silahlarını iyi değerlendiren ekip rakip kaleye maç boyunca etkili şutlar gönderirken son bölümlerde rakibin direncini kırdı ve sonuca gitti. Ercan 4 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken diğer gol Ogün’den geldi.

Mezungladbach takımı maça iyi başlamasına karşın gol yollarında çok cömert davranınca sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Çok net gol pozisyonları bulan ekip 2. yarıda maçı önde götürürken farkı açma şansını defalarca yakalamasına karşın bunu değerlendiremezken son bölümlerde yedikleri gollerle sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Meksika pasaportlu golcüsü Cihan kaçırdığı gollere rağmen 3 golüyle takımın en skorer oyuncusu olurken messivari çalımlarıyla bilinen kaptan Enes beklentilerin uzağında kaldı.

Maçın Adamı: Ercan

Maçın Gümüş Adamı: Ogün

Maçın Kalecisi: Tarık

Maçın Defansı: Ali

Maçın Ortasahası: Ercan

Maçın Forveti: Ogün

Maçın Golü: Ercan

Maçın Centilmeni: Osman