Emek City Siftah Dedi!

Ligde ilk maçlarında aradıklarını bulamayan iki ekip Dağlılar ve Emek City takımlarının karşılaşmasında kazanan Emek City olurken 4. maçlarında ilk galibiyetlerine ulaştılar ve bonus puanıyla birlikte 7 puanı ceplerine koyup hızlı bir yükselişe geçtiler.
Dağlılar Fc takımı maçın henüz başlarında İsa’nın sakatlanıp oyun dışı kalmasıyla bütün oyun düzeni bozuldu ve istediklerini sahaya yansıtamadılar. İsa saha kenarında tedavisini görürken bu bölümde kalelerinde çok fazla pozisyon veren ekip kaleci Barkın’ın etkili kurtarışları ile ayakta durmaya çalışsa da devreye 3 0 geride tamamladı. İlk yarıda atak yapmakta zorlanan ekip Orta alanda oyun kuramazken kontra toplarla rakip Kalede gol aradı fakat aradıkları golü bulamadılar. İkinci yarıda İsa’nın oyuna dahil olmasıyla biraz daha derli toplu görünseler de İsa’nın yaşadığı sakatlık sebebiyle kendini oyuna verememesi ile istedikleri futbol sahaya çok yansıtamadılar ve skor üretmekte zorlandılar. Bitime 5 dakika kala fark 4’e çıktığında hemen ardından bir gol bulup umutlansalar da son dakikalarda buldukları çok net pozisyonları değerlendiremeyen ekip sahadan 4-1 lik skorla mağlup ayrıldı. Kendileri adına tamamen şanssız geçen bir maç olurken Ne istedikleri oyunu orta sahada kurabildiler ne de aradıklarını net pozisyonları bulabilirler. Melih ve Davut’un yokluğu ciddi anlamda hissedilirken buna rağmen iyi mücadele ettiler fakat eksiklikleri skor üretebilmekti. Kalede Barkın Maç boyunca etkili kurtarışları ile takımını ayakta tutsa da mağlubiyete engel olamadı İsmail ise takımının tek golünü imza atan isimdi.
Emek City açısından rahat bir maç geçerken rakibin henüz 3. dakikada sakatlık sebebiyle 1 kişi eksik kalması biraz daha rahat bir oyun oynamalarına sebep olurken bu avantajı iyi kullandılar ve bu bölümlerde oyun daha çok rakip yarı alanda geçti. Çok net pozisyonlar bulan ekip birçok net pozisyondan sonuç alamazken ilk gollerini 8. dakikada buldular ve bu golden sonra da atak oyunlarını sürdürdüler, devreye de 3 0 önde girdiler. Aslında önceki maçlarda yaşadıkları sorunu yani gol atamama sorununu bu maçta da bariz şekilde yaşayan ekip net fırsatları değerlendiremezken rakip oyuncu İsa oyuna daha erken dahil olsaydı belki de bu pozisyonları ilerleyen dakikalarda çok arayabilirlerdi. 2. yarının başında sayısal eşitlik tamamlanınca maç biraz daha ortada giderken yine net pozisyonlar bulmalarına rağmen skor üretemediler, zaman zaman kalelerinde ciddi tehlikeler yaşasalar da maçtan 4 1 lik skorla galip ayrılıp ilk puanlarını ceplerine koydular.
Olcay attığı 3 golle geceye damgasını vuran isim olurken takımını sırtlayan oyuncuydu, alınan galibiyette büyük rol oynadı, takımıyla ilk maçına çıkan Yusuf da attığı 1 golle skora katkı sağlarken 2. yarıda savunmaya geçip takımı buradan iyi yönlendirdi. Oğuzhan orta alanda çok koşup iyi mücadele ederken Eray özellikle 2. yarıda hücuma destek verip uzaktan etkili şutlarla gol aradı, kaleci Hasan ise harika kurtarışlarıyla kalesinde güven verdi.
Maçın Adamı: Olcay
Maçın Gümüş Adamı: Yusuf
Maçın Kalecisi: Hasan
Maçın Defansı: Eray
Maçın Ortasahası: Yusuf
Maçın Forveti: Olcay
Maçın Golü: Olcay
Maçın Centilmeni: Erhan