Egemenspordan Farklı Tarife!

Günün 2.maçında Filistin ile Egemenspor takımları karşı karşıya geldi. Maça 2 takımda etkili başlasa da Egemenspor takımı art arda bulduğu goller ile öne geçti. Filistin takımı ilk yarı aradığı golü bulamazken ilk yarı 4-0 Egemenspor takımının üstünlüğü ile geçildi. 2.yarı Filistin takımı farkı azaltmak için çalışsa da bir türlü farkı kapatmayı başaramadı ve Egemenspor takımı maçı 11-1 gibi farklı bir skor ile kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan Egemenspor takımı savunmada muazzam bir performans sergilerken rakibe adeta nefes aldırmadı topu ileride çok iyi çeviren ekipte Selçuk ve Kenan orta sahada rakibi çok iyi karşılarken Kenan savunma ağırlıklı bir oyun sergiledi. Selçuk ise top alışverişini çok iyi gerçekleştirdi. Kalede görev alan Salih kalesinde adeta devleşirken kurtarışları ile takımının rahat bir maç çıkarmasını sağladı. Forvette görev alan Serkan bitiriciliği ile fark yaratırken attığı goller ile takımını galibiyete taşıdı. Doğan takımının atak varyasyonlarını çeşitlendirirken oyun görüşü ile dikkat çekti. Kilit pasları ile takım arkadaşlarını besleyen Doğan attığı gollerle de klasını konuşturdu. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü eline alan ekip maçı rahat bir oyun ile kazandı.

Kaybetme Faktörleri
Maça atak başlasa da bir türlü istediği atakları geliştirmeyi başaramayan ekip kalesinde golü gördükten sonra oyundan düştü ve ilk yarıyı 4 farklı geride tamamladı. 2.yarı golü bulamayınca oyundan düşen ekip maçı farklı bir skor ile kaybetti. Kalede görev alan genç isim Eren bugün beklenen performansı sergileyemezken yediği gollerin çoğunda hatası vardı. Savunmada çok dağınık bir görüntü çizen Filistin takımı savunmada çok fazla açık verirken savunmada görev alan Engin maç boyunca savunmasını terk etmezken rakibin uzun topları karşısında etkisiz kaldı. İleride bir türlü sonuca gidemeyen ekipte Ömer çok fazla çabalasa da takım arkadaşlarından beklediği reaksiyonu alamadı. Hücumda görev alan kişiler bir türlü oyunun içine giremezken Uğur takımının tek golüne imza atarken attığı gol dışında etkisizdi. Çağatay ise eski performanslarını aratırken uzaktan attığı şutlarda da etkili olamadı. İlk dakikadan itibaren oyunun kontrolünü rakibine kaptıran ekip maçı kaybetmekten kurtulamadı.

Maçın Adamı:Doğan
Maçın Gümüş Adamı:Serkan
Maçın Golü:Serkan
Maçın Kalecisi:Salih
Maçın Savunması:Yalçın
Maçın Orta sahası:Doğan
Maçın Forveti:Serkan
Maçın Centilmeni:Okan