Efsane Monarch Yavaş Yavaş Geliyor!

Gecenin ilk maçında Efsane Monarch ile Emek City takımları karşı karşıya gelirken büyük çekişme içinde geçen maçta kazanan taraf Efsane Monarch Takımı oldu ve puanlarını 8 e yükselttiler.
Efsane Monarch takımı maça gol yiyerek başlasa da skora çabuk denge getirip devreyi 3 2 önde tamamlamayı başardı. 2. yarıya rakip hızlı başlasa da Efsane Monarch takımı son 10 dakikalık bölümde bulduğu 2 golle öne geçmeyi başardı ve 3 puanı cebine koydu. Genel anlamda zorlu bir maç geçiren ekip buna rağmen galibiyete uzanan taraf oldular.
Kaptan Davut’la çok net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip buna rağmen bu oyuncunun attığı 3 golle galibiyete uzanırken bireysel anlamda Ogün’ün performansıyla ayakta durdular, çok top kazanıp oyunu iyi kurdular, Murat’ın da attığı 2 gol dışında çok koşup maç boyunca neredeyse sahada basmadık yer bırakmamasıyla rakibi oldukça bunalttılar diyebiliriz.
Emek City oynadığı son 4 maçın 3 ünü kazanırken bu akşam alınan mağlubiyete rağmen oynadığı oyunla beğeni topladı, her geçen gün kendilerini geliştirdiklerini bir kez daha gösterdiler. Güçlü rakiplerine karşı maç boyunca iyi direnen ekip aslında 2. yarıya çok iyi başlayıp öne dahi geçmelerine rağmen skor avantajını koruyamadılar ve son 10 dakikada yedikleri gollerle sahadan mağlup ayrıldılar.
Alınan mağlubiyette en büyük etken şanssızlıklarıydı ki 2 3 topları direkten döndü, son dakikalarda da çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar.
Bunun dışında savunmada çok iyi direnen ekip kalelerinde çok ciddi tehlikeler yaşamalarına karşın özellikle kaleci Hasan’ın mükemmel performansıyla ayakta dururken bu anlamda da savunma olarak iyi bir maç geçirdiler diyebiliriz.
Yenilen goller, direkten dönen toplar, kaçan goller hepsini bir tarafa koyacak olursak bence en kritik handikap Mustafa’nın 2. yarıda savunmaya geçmesi oldu ki skoru eline alan ekip ileri uçta daha baskılı bir oyun sergileseydi farkı açabilirdi maçı koparabilirdi fakat Mustafa’nın savunmaya geçmesi rakibin savunmadan rahat çıkmasına ve daha atak bir oyun oynamasına sebep oldu, hücum gücünden çok şey kaybettiler.
Olcay attığı 3 gol ve etkili ara paslarıyla takımın en etkili ismi olurken bu performans puan için yeterli olmadı, yine Yusuf da orta alanda iyi bir maç çıkarsa da son dakikalarda kaçırdığı pozisyonda çok şanssızdı.İsmail gayretli oyununa rağmen çok net pozisyonlardan sonuç alamazken savunmada Eray mücadelesi ile ön plana çıktı, Hasan müthiş kurtarışlarıyla geceye damgasını vurdu.
Maçın Adamı: Olcay
Maçın Gümüş Adamı: Davut
Maçın Kalecisi: Hasan
Maçın Defansı: Önder
Maçın Ortasahası: Ogün
Maçın Forveti: Murat
Maçın Golü: Olcay
Maçın Centilmeni: Yusuf