Brother’s Rövanşı Aldı!

Gecenin 2. maçında Gümüşhane Gençlik ile Brothers takımları karşı karşıya gelirken 1 hafta öncesinde Gümüşhane Gençlik takımının farklı kazandığı maçın rövanşında müthiş bir mücadeleye sahne olundu ve ilk yarısı 0-0 biten maçta kazanan Brothers takımı oldu, rövanşı da alarak moral buldu.
Brothers takımı genel anlamda ortada geçen maçta özellikle 2. yarıda net pozisyonlar bulurken gecenin yıldızı Furkan Ekici ile bitime 9 dakika kala bulduğu golle 3 puana uzandı ve büyük moral buldu. Rakibe göre daha az pozisyon bulmalarına rağmen oyun anlamında maça sürekli ortak olan ekip Rooney Emre’nin ileri uçtaki istekli oyunuyla rakibi hataya zorladı ve aradıkları golleri buldular. Net pozisyonlardan sonuç alamasalar da istedikleri galibiyeti alan ekip play off lar yaklaşırken umutlandı diyebiliriz.
Furkan orta alanda yine takımın her şeyi olurken oyunu yine iyi kurdu arkadaşlarına iyi pozisyonlar hazırladı, attığı güzel golle 3 puanı getirdi. Emre de maçı bir golle tamamlarken oldukça istekli bir oyun sergiledi, savunmada Berat ve Talha rakibe çok da pozisyon vermediler, uzaktan şuta zorladılar, iyi bir maç çıkardılar.
Gümüşhane Gençlik takımı istekli bir oyun sergilerken rakibe göre daha çok pozisyona girmelerine ve gole yaklaşmalarına karşın son vuruşlarda çok şanssızdılar ve kazanabilecekleri bir maçtan mağlubiyetle ayrıldılar. Hücuma yönelik etkili isimleri kadrosunda bulundurmasına rağmen son vuruşlarda şanssız bir maç geçiren ekip rakip kaleciyi geçmekte zorlandı ve skor üretemedi. İlk golü Doğan’la bulup öne geçmelerine rağmen skor avantajını koruyamayan ekip maçtan 2 1lik skorla mağlup ayrılırken ortada geçen maça rağmen daha çok pozisyon bulan taraftılar diyebiliriz.
Maçın Adamı: Furkan
Maçın Gümüş Adamı: Emre
Maçın Kalecisi: Ömer
Maçın Defansı: Berat
Maçın Ortasahası: Furkan
Maçın Forveti: Emre
Maçın Golü: Furkan
Maçın Centilmeni: Doğan