Efsane Monarch Adım Adım Play Off a!

Gecenin ilk maçında Sc Terran ile Efsane Monarch takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Efsane Monarch takımı maç boyunca etkili bir performans sergilediği maçı 10-5 gibi farklı bir skorla geçip 2 basamak birden yükseldi ve 14. sıraya yerleşti.
Efsane Monarch takımı maça çok istekli başlarken bu isteği skora da yansıtınca henüz maçın başlarında buldukları gollerle skor avantajını da eline aldı ve bu avantajı maç boyunca sürdürerek rahat bir maç geçirdi diyebiliriz. Hücum anlamında yine yetenekli oyuncuları kadrosunda barındıran ekip skor üretmekte zorluk çekmezken Okan 4 golüyle yıldızlaştı ve takımını sırtlayan isim oldu, Ercan başarılı oyununu 3 golle süslerken Tufan 2 gollük bir katkıyla ilk maçını tamamladı, kaptan Davut savunmadaki başarılı oyununu 1 gol ile süsledi.
Sc Terran takımı lige çok iyi bir başlangıç yapıp ilk bölümlerde üst üste aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara tırmanmıştı fakat sonra düşüşe geçmişlerdi. Verdikleri ara sonucu takım uyumunu ve ahengini kaybeden ekip bugün maça hiç ortak olamazken organize olamadılar ve birbirlerinden kopuk bir oyun sergilediler. Aslında Emre ve Mustafa gibi etkili gol ayakları olmasına karşın bu ikili maçı sadece birer golle tamamlarken Hikmet attığı 2 golle takımın en skorer ismi oldu. Aldığı bu mağlubiyetle hemen üst sırasında yer alan Çepni Sk nın da kaybettiği gecede çeyrek final potasıyla arasında puan farkını 3 e indirme şansını teperken kaybettiği 2 puanla 2 basamak birden geriledi ve ön eleme turu 2. torba ile arasında çok da puan farkı kalmadı, kendilerini kritik günler bekliyor diyebiliriz.
 
Maçın Adamı : Okan
Maçın Gümüş Adamı : Ercan
Maçın Defansı : Davut
Maçın Ortasahası : Ercan
Maçın Forveti : Okan
Maçın Golü : Ercan
Maçın Centilmeni : Emre Alpay