Çepni’ye Soğuk Duş!

Gecenin son maçında Çepni Sk ile Zrenk Fc takımları karşı karşıya gelirken maça hızlı başlayan Zrenk Fc hem oyun hem skor üstünlüğünü maç boyunca sürdürdü ve sahadan 10 2 gibi farklı bir skorla ayrılıp play off yolunda ne kadar istekli olduklarını gösterdiler.
Zrenk Fc 4. sırada yer alan rakiplerini farklı geçerek play off grubunun sınırına kadar gelirken iddialarını da ortaya koymuş oldular ve önemli bir galibiyete imza attılar. Maçın henüz başlarından buldukları gollerle rakibi oyundan düşüren ekip hem iyi savunma yapıp hemde etkili ataklar gerçekleştirince fark kendiliğinden geldi. Alınan galibiyette öncelikli olarak iyi savunma yaptıklarını ve tatlı sert oyunlarıyla rakibi kaleyi çok da göstermediklerini söyleyebiliriz. Orta alanda yine iyi paslaşan ekip hızlı toplarla rakip savunmanın arkasına iyi sarkarken net pozisyonlardan sonuç almasını bildiler ve buldukları gollerle rahat bir galibiyet aldılar. Yavuz Cihat ikilisi bu gece attıkları 4 er golle takımlarını sırtlarken Emrah ve Servet de 1 er golle skora katkı sağladılar, Ramazan ise kurtarışlarıyla kalesinde yine güven verdi.
Çepni Sk takımı ise maça istekli başlasalar da savunma anlamında bugün istediklerini sahaya yansıtamadılar ve rakibin etkili ataklarına karşı direnemeyince sahadan farklı mağlubiyetle ayrılıp alt sıralardan gelen takımların puan kaybettiği bu haftada puan farkını açma yolunda önemli bir avantaj yitirdiler diyebiliriz, zira bu maçı kazanmış olsalardı 5. ile puan farkı 12ye kadar yükselecekti. Diğer taraftan bakacak olursak rakip takımın play off larda iyi işler yapabileceği şimdiden ön görülüyor ki böyle bir takıma karşı kaybetmek çok da bir kayıp değil ama bu mağlubiyetten ders çıkarmak şartı ile. Hücumda etkili olamayan ekip iyi paslaşmalar yapsalar da son vuruş anlamında çok yetersizdiler rakip kaleyi zorlayamadılar, gole yaklaşma konusunda çok etkisizdiler. Mehmetcan savunmanın ortasındaki yerini hiç kaybetmezken çoğu zaman yanlız kaldı, belki de mağlubiyetin en büyük sebebi buydu. Leroy ileri uçta katı savunmanın arasında kaybolurken maçı 1 golle tamamladı.
 
Maçın Adamı : Yavuz
Maçın Gümüş Adamı : Cihat
Maçın Kalecisi : Ramazan
Maçın Defansı : Servet
Maçın Ortasahası : Yavuz
Maçın Forveti : Cihat
Maçın Golü : Onur
Maçın Centilmeni : Nevzat