Doruk Sağlık Gençlere Acımadı!

Günün ilk maçında Kite Spor ile Doruk Sağlık takımları karşı karşıya geldi. Maça Doruk Sağlık takımı daha iyi başlar ikram 5.dakikada Erhan ile öne geçmeyi başaran Doruk Sağlık takımı biraz rehavete kapılınca Mehmet S. 10.dakikada skoru eşitlemeyi başardı. Doruk Sağlık takımı golden sonra çok iyi bir reaksiyon göstererek art Arda 3 gol buldu ve ilk yarıyı 4-1 önde tamamladı. 2.yarı farkı azaltmak için daha baskılı başlayan Kite Spor 31.dakikada farkı 2’ye indirse de girdiği pozisyonları bir türlü sonuçlandıracağında oyundan düştü ve skor 6-2 oldu. Doruk Sağlık takımı maçın son anlarında rahat bir oyun ortaya koyunca Kite Spor 2 gole imza attı, fakat maçı 6-4 kazanan Doruk Sağlık takımı oldu.

Kazanma Faktörleri
Maça çok iyi başlayan Doruk Sağlık takımı öne geçmeyi başarsa da skoru koruyamadı. Fakat çok iyi reaksiyon gösteren tecrübeli ekip ilk yarıyı 4-1 önde tamamlamayı başarır iken 2.yarı bir ara rakibin baskısı ile karşılaşsalar da maçı 6-4 kazanmasını bildiler. Kalede görev alan Murat karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda fazla başarılı olamasa da uzaktan şutlarda çok etkiliydi ve klas kurtarışlara imza attı. Savunmada daha önceki maçlardaki performansını aratan ekipte Gökhan maç boyunca savunmasını terk etmezken rakibin bir çok pozisyonunu engelledi. İleride istediği oyunu zaman zaman sahaya yansıtan ekipte Erhan maçın kilidini açar iken takımın ataklarını şekillendiren isimdi. Levent ise hem hücumda hemde savunmada takımın dinamosu gibiydi. Maçın yıldızı olan Uğur ise takımının skor yükünü çeker ilden uzaktan şutlarda oldukça etkiliydi, tekniği ile göz dolduran Uğur bugün iyi bir performans sergiledi. Takım olarak savunmada bekleneni veremeyen ekip yetenekli oyuncuları ile galibiyete uzandı.

Kaybetme Faktörleri
Maça savunmada başlayan Kite Spor kalesinde erken bir gol görmüş olsa da 5 dakika sonra skoru eşitlemeyi başardı. Fakat oyundan düşen ekip kalesinde art Arda goller görünce ilk yarıyı 4-1 geride tamamladı. 2.yarıya oldukça istekli başlayan genç ekip skoru 4-2’ye getirse de bir türlü farkı 1’e indirecek golü bulamadı. Bu sebeple oyundan düşen ekip kalesinde 2 gol görerek 6-2 geriye düştü. Rakibin rahat bir oyun sergilemesi ile maçın son anlarında 2 gol atan maçı 6-4 kaybederken kalede görev alan Rıza kalesinde 6 görmüş olsa da bir çok güzel kurtarıla imza attı. Savunmada elinden geleni yapan ekip tecrübe karşısında çoğu zaman ezilse de oldukça iyi bir maç çıkardı. Nurettin maç boyunca savunmasını terk etmez iken rakibin etkili oyuncularını genelde durdurdu. İleride rakibin fizikli oyuncuları karşısında fazla etkili olamasalar da sonuca gitmeyi başardı. Mehmet S. takımının ataklarını şekillendirirken oyun görüşü ile dikkat çekti. Rakibin pas oyununu bozmaya çalışan Mehmet etkili bir oyun ortaya koyar iken ileri uçta görev alan Sinan ise forvette rakip savunma arasında kaybolsa da bitiriciliği ile 2 gole imza atmayı başardı. Tecrübeli rakibi karşısında oldukça iyi bir oyun ortaya koyan ekip yenilseler de herkes tarafından saygı kazandılar.

Maçın Adamı:Uğur
Maçın Gümüş Adamı:Erhan
Maçın Golü:Uğur
Maçın Kalecisi:Murat
Maçın Defansı:Gökhan
Maçın Orta sahası:Erhan
Maçın Forveti:Uğur
Maçın Centilmeni:Mustafa