Diriliş Zor da Olsa Galibiyete Ulaştı

Günün ilk maçında Veteranlar ile Diriliş takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça dengeli başlarken Veteranlar Olcay ile öne geçmeyi başardı. Bu golden sonra oyuna ağırlığını koyan Diriliş takımı art arda ataklar ile rakip kaleyi yoklarken ilk yarının son anlarına doğru Selçuk ile aradığı golü buldu ve ilk yarı berabere sonuçlandı. 2.yarıya Veteranlar takımı etkili başlarken maçta 2.kez öne geçmeyi başaran ekip tekrar savunmaya çekilince Diriliş takımı baskıyı arttırdı ve önce beraberliği sonrasında ise şık bir frikik golü ile öne geçmeyi başardı. Maçın kalan dakikalarında Veteranlar takımı baskı kursa da Diriliş takımı skoru korumayı başardı ve maçı Diriliş takımı 4-2 kazandı.

Kazanma Faktörleri
Maça rakibin baskısı ile başlayan ekip kalelerinde golü gördükten sonra kendilerine geldiler ve ilk yarıyı beraberlik ile tamamlamayı başardılar. 2.yarı bir kez daha geriye düşen ekip maça bir kez daha tutundu ve öne geçmeyi başardı. Öne geçtikten sonra skoru korumayı başaran ekip zor da olsa galibiyete ulaşmayı başardı. Kalede görev alan Mücahit refleksleri ile dikkat çekerken karşı karşıya kaldığı mücadeleler de kurtarışları ile takımını ipten aldı. Savunmada zaman zaman kopuk bir görüntü çizen ekip maçın genelinde uyumluydu. Savunmada görev alan Yalçın savunmanın bel kemiğiydi. Rakibin bir çok atağını kesmeyi başaran Yalçın arkadaşlarının açıklarını kapattı. İleride etkili oyuncuları ile sonuca giden ekipte Mesut takımın dinamosu gibiydi, hem hücumda hemde savunmada basmadık yer bırakmayan Mesut sahanın en çok efor sarf eden ismiydi. Takımının ataklarını şekillendiren Serkan oyun görüşü ile fark yaratırken sahanın en teknik oyuncusu olan Sedat tekniği ve bitiriciliği ile dikkat çekerken messi vâri bir oyun ortaya koyarken attığı şık frikik golü ile takımına maçı getirmeyi başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça oldukça etkili başlayan ekip ilk yarı öne geçmelerine rağmen ilk yarıyı beraberlik ile tamamladılar 2.yarı bir kez daha öne geçmeyi başaran ekip skoru bir türlü koruyamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Umut maç boyunca bir çok kurtarışa imza atsa da savunmanın rehavete katıldığı dakikalarda yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada zaman zaman oyundan düşen ekipte Hüseyin savunmada çakılı oynayan isimdi, savunmadan oyunu kuran Hüseyin oldukça etkiliydi. İleride tek bir kişinin ayağına bakan ekipte Murat maç boyunca bir çok gol pozisyonuna girse de bir türlü golü bulamazken Koray takımının asistlerini yapan isimdi, takım arkadaşlarını maç boyunca besleyen Olcay pas trafiğini yöneten kişiydi. Olcay ise takımının skor yükünü çeken isimdi. Takımını 2 kez öne giren Olcay takım arkadaşlarından beklediği desteği alamayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Sedat
Maçın Gümüş Adamı:Olcay
Maçın Golü:Sedat
Maçın Kalecisi:Mücahit
Maçın Savunması:Yalçın
Maçın Orta sahası:Mesut
Maçın Forveti:Sedat
Maçın Centilmeni:Koray