Atmosfer Medya 2.Yarı Açıldı

Günün 2.maçında Atmosfer Medya ile Başat Tr takımları karşı karşıya geldi. 2 ekipte maça oldukça istekli başlarken Atmosfer Medya takımı Selim ile açılışı yaparken Balat takımı Gökhan ile karşılık vermeyi başardı. İlk yarı kıran kırana geçen maçta ilk yarının son atağında Tayfun ilk yarının skorunu 2-1 Atmosfer Medya lehine belirlerken 2.yarıya Balat takımı baskılı başladı ve Gökhan ile skoru bir kez daha eşitledi. Atmosfer takımı çok iyi bir reaksiyon göstererek 1 dakika içinde Tayfun ile 2 gol bulan ekip farkı 2’ye çıkartırken bu gollerden sonra maç rölantiye girdi ve Balat takımı oyundan düştü. Bunu çok iyi değerlendiren Atmosfer Medya takımı art arda goller ile maçı 9-2 kazandı.

Kazanma Faktörler
Maça etkili başlayan Atmosfer Medya takımı erken bir gol ile öne geçse de skoru koruyamadılar. Kaptanları sayesinde ilk yarıyı önde tamamlayan ekip 2.yarıda kalesinde golü görse de Tayfunun etkili oyunu ile maçı 9-2 gibi farklı bir skor ile kazanmasını bildi. Kalede görev alan Metin mükemmel bir maç çıkarırken kalesinde adeta devleşti. Savunmada etten bir duvar ören ekipte Emre maç boyunca savunmasını terk etmezken kendi sahasından attığı gol ile alkış aldı. İleride etkili oyuncuları ile sonuca gitmekte zorluk çekmeyen ekip Yasin’in fiziğini çok iyi kullanması ile bir çok pozisyon yakalarken Selim takımının ataklarını şekillendiren isimdi. Maçın yıldızı olan Tayfun ise muazzam bir maç çıkarırken hızı, tekniği ve bitiriciliği ile fark yarattı, maçın fişini çeken Tayfun çok iyi bir performans ortaya koydu. Zaman zaman zorlanan Atmosfer Medya takımı zorlansa da net bir skor ile maçı kazanmayı başardı.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan ekip maçta 2 kez geriye düşse de skoru eşitlemeyi başardı. Fakat bir türlü öne geçmeyi başaramayan ekip Tayfunu’da durduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Kalede görev alan Fırat bugün beklenen performansı gösteremezken daha önceki maçlardaki performansından eser yoktu. Bir çok pozisyonda hatalı pozisyon alan Fırat yediği bir kaç golde bariz hatası vardı. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Oktay savunmada topu ayağında çok fazla tutarken pas hataları ile takımını zaman zaman zor durumda bıraktı. İleride Gökhan ile etkili olan ekipte Gökhan takımını oyunda tutmaya çalışırken takımının en efektif oyuncusuydu, fakat takım arkadaşları kendisine ayak uyduramayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Tayfun
Maçın Gümüş Adamı:Selim
Maçın Golü:Emre
Maçın Kalecisi:Mücahit
Maçın Savunması:Emre
Maçın Orta sahası:Selim
Maçın Forveti:Tayfun
Maçın Centilmeni:Oktay