Diriliş Net Bir Skor İle Sonuca Gitti

Günün ilk maçında Diriliş ile Brother’s takımları karşı karşıya geldi. İlk dakikalarda 2 takımda oldukça temkinliyken ilerleyen dakikalarda Diriliş takımı baskısını arttırdı ve 3 dakikada 2 gol bularak birden 2 fark ile öne geçtiler. İlk yarı Brother’s takımı ileride fazla etkili olamazken ilk yarı Diriliş takımı 2-0 önde tamamladı. 2.yarıya beraberliği sağlamak için risk alan Brother’s takımı kalesinde açıklar verirken Diriliş takımı Ufuk ile farkı 3’e çıkarmayı başardı. Bu gole hemen karşılık veren Brother’s takımı 38.dakikada farkı 1’e indirmeyi başarsa da beraberlik golü için bastırdığı dakikalarda kalesinde açıklar verince art arda goller yedi ve oyundan düştü. Diriliş takımı 2.yarı zorlansa da maçı 6-2 kazanmasını bildi.

Kazanma Faktörleri
Maça dengeli başlayan ekip savunmayı elden bırakmadan hücum yapmaya çalışıyordu. Nitekim 9.dakikada Sedat ile açılışı yapan ekip 2 dakika sonra farkı 3’e çıkarmayı başardı. İlk yarı zaman zaman rakibin baskısı ile karşılaşan ekip kalesini gole kapatarak ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. 2.yarıya golle başlayan ekip farkı 3’e çıkardıktan sonra rehavete kapılınca kalesinde art arda goller gören ekip fark 1’e indikten sonra kendine geldi ve maçın yıldızı Sedat ile sonuca giderek maçı 6-2 kazandı. Kalede görev alan Mücahit çok iyi bir maç çıkarırken ilk yarı takımı 2-0 öndeyken mükemmel kurtarışlara imza atarak takımının rahat bir oyun ortaya koymasını sağlayan kişiydi. 2.yarı kalesinde 2 gol görse de bir çok kurtarışa imza atan Mücahit maçın yıldızlarındandı. Savunmada çok fazla efor sarf eden ekipte misafir oyuncu olarak görev alan Yunus maç boyunca savunmada çok fazla kritik müdahelede bulundu. İleride kilidi açmakta zorlanmayan ekipte Mesut oyunun her 2 yönünde de basmadık yer bırakmazken takımın dinamosu gibiydi. Oyunu yönlendiren isim ise Ufuk idi oyun görüşü ile fark yaratan Ufuk verdiği kritik paslar ile dikkat çekti. Takımın gol yükünür çeken Sedat ise çok iyi bir performans ortaya koyarken bitiriciliği ve tekniği ile göz dolduran Sedat attığı goller ile takımını galibiyete taşıyan isimdi. İlk yarıda 2-0 öne geçtikten sonra savunmada çok fazla açık veren ekip kalecisinin muhteşem performansı ile ilk yarıyı önde tamamlarken 2. yarı rehavete kapılsa da maçı kazanmasını bildi.

Kaybetme Faktörleri
Maça temkinli başlayan Brother’s takımı ilerleyen dakikalarda etkisiz ataklar yaparken kalesinde birden 2 gol gördü. Geriye düştükten sonra bir çok gol pozisyonuna giren Brother’s rakip kaleci Mücahit’i geçemeyince ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı. 2.yarının başında kalesinde bir gol daha gören Brother’s takımı bu gole Berat ile hemen karşılık verdi. 10 dakika sonra farkı 1’e indirmeyi de başaran ekip maçın kalan dakikalarında beraberlik için bastırsa da savunmasında açıklar verince maçı 6-2 kaybetti. Kalede görev alan Kenan uzun boyuna rağmen refleksleri ile dikkat çekerken yediği gollerde yapabilecek fazla bir şeyi yoktu. Savunmada çok çabuk dağılan ekipte Talha maç boyunca savunmasını terk etmezken genel olarak savunmada yalnız kaldı. İleride ilk yarı çok kısır ataklar geliştiren ekipte Berat ve Eto takımlarının 1’er gollerine imza atarken Berat genel olarak savunmada görev alsa da zaman zaman ileriye çıkarak hücuma katkı sağladı. Eto ise takımının ataklarını şekillendirirken Eren takımının ileri ucunda görev alan isimdi. Çok fazla gol pozisyonuna giren Eren gününde olmayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı:Sedat
Maçın Gümüş Adamı:Mücahit
Maçın Golü:Sedat
Maçın Kalecisi:Mücahit
Maçın Savunması:Yunus
Maçın Orta sahası:Mesut
Maçın Forveti:Sedat
Maçın Centilmeni:Ekici