Cska Filistin Revizyonlu Kadrosuyla Kupaya Galibiyetle Başladı!

Master Cup C Grubu 2. maçında Bursalona ile Cska Filistin takımları karşı karşıya geçerken fair play çerçevesi içinde geçen keyifli maçta Cska Filistin son bölümlerde zorlanarak da olsa sahadan galibiyetle ayrıldı ve gruba averajla 2. sırada başladı.
Kazanma Faktörleri:
Cska Filistin takımı maça çok hızlı başlarken henüz ilk dakikalarda 3-0 lık skoru yakaladı. Bu skorun rehavetine kapılınca kalelerinde goller gören ekip 2. yarıya da düşük tempoda başlayınca skor 5 5 e kadar geldi. Bu bölümlerde Melih ve Mustafa gibi etkili şut ayaklarıyla skora giden ekip zorlansa da sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. Takım birbirini tanıyan bir takım olmamasına rağmen iyi mücadele verirken 2. yarıda orta alanın oyundan düşmesi rakibe çok pozisyon vermelerine sebep oldu. Ayrıca kolay gol yeme hastalığı süren ekipte bu maçta da basit goller yendi fakat yine bunların telafisi oldu. Melih attığı 5 golle galibiyette büyük rol oynarken Mustafa da 3 golle takımın diğer skorer oyuncusu oldu, misafir olarak takımda görev alan Levent ise savunmadaki başarılı oyununu 1 gol 1 asist ile süsledi.
Kaybetme Faktörleri:
Bursalona takımı maça çok tutuk başlarken savunmada dirençli olamayınca ilk bölümlerde yenik duruma düştüler. Buna rağmen 2. yarıda toparlanan ekip skora dengeyi getirirken skor 5 5 ken karşı karşıya kaçırılan 1 2 gol belki de kazanacakları bir maçı rakibe hediye etmelerine sebep oldu. Maç başından itibaren özgüvenle oynasalardı belki de maçı kazanabilirlerdi fakat çok net pozisyonlardan sonuç alamadılar, son bölümlerde de oyundan düşünce fark açıldı. Buna rağmen oynadıkları oyunla beğeni toplayan ekip özellikle 3 0 dan gelip skoru 5 5 e getirerek önemli bir işe imza attılar fakat devamını getiremediler. Ömer attığı 3 golle takımın en skorer ismi olurken Ayhan da 2 gollük bir performans sergiledi.
Maçın Adamı: Melih
Maçın Gümüş Adamı: Mustafa
Maçın Kalecisi: Barkın
Maçın Defansı : Levent
Maçın Orta sahası: Mustafa
Maçın Forveti: Melih
Maçın Golü: Mustafa
Maçın Centilmeni: Ayhan