Atmosfer Medya Gümbür Gümbür!

Master Cup B Grubu, hatta ölüm grubu olarak adlandırılan grubun son maçında Atmosfer Medya ile Yeşil Bursa takımları karşı karşıya gelirken kıran kırana geçen maçta Atmosfer Medya sahadan 5 1 lik skorla galip ayrılıp turnuvaya 3 puanla başladı.
Kazanma Faktörleri:
Atmosfer Medya maça aslında istediği gibi başlayamazken Tayfun ve Selim Açan’ın yokluğunda orta alanda oyun kurmakta zorlandı ve mücadele olarak iyi görüntü sergilese de pozisyon üretmekte oldukça zorlandı. 2. yarıda Selim’in de oyuna girmesiyle orta alanda etkili olan ekip bulduğu gollerle farkı açtı ve rakibin de gardının düşmesini iyi değerlendirip gruplara lider olarak başlamasını bildi. Savunma olarak yine diri bir görüntü veren ekip rakibi oldukça zorlarken rakibe çok da fazla net pozisyon vermedi diyebiliriz. Gollerin çoğunun savunma oyuncularından gelmesi takım halinde hücum yaptıklarının göstergesi olurken Mücahit orta alandaki mücadeleci oyununu 2 golle süsledi.
Kaybetme Faktörleri:
Yeşil Bursa takımı maça aslında çok iyi başladı ve skor avantajını da eline geçirdi. Bu bölümlerde farkı açmayı başarsalardı sahadan galibiyetle ayrılmaları işten bile değildi. Sahaya iyi bir kadro ile çıkmalarına rağmen hücum yollarında etkili olmalarının yanısıra ceza alanına girmekte zorlanmaları skor üretmekte ve farkı açmakta zorlandı. İlk yarının sonunda şanssız bir gol yiyen ekip devreye 1 1 le girse de 2. yarıda işler istedikleri gibi gitmedi ve önemli bir fırsatı teptiler diyebiliriz. Teknik kapasite olarak iyi bir yedili ile sahaya çıksalar da rakibin fizik gücü ve mücadelesi karşısında oldukça zorlandılar ve üstünlük kuramadılar, bu da mağlubiyette en büyük etkendi.
Maçın Adamı: Mücahit
Maçın Gümüş Adamı: Selim Açan
Maçın Kalecisi: Okan
Maçın Defansı : Emre
Maçın Ortasahası: Selim A.
Maçın Forveti: Mustafa
Maçın Golü: Emre
Maçın Centilmeni: Burak