Cska Filistin Dolu Dizgin!

Günün ilk maçında Cska Filistin ile Jenga takımları karşı karşıya gelirken maç geneli üst düzey mücadeleye sahne olurken ortada geçen oyunda kazanan Cska Filistin takımı oldu ve güçlü rakibini 3 1 lik skorla geçerek yükselişini sürdürdü.

Cska Filistin takımı maç boyunca iyi mücadele ederken pas oyunuyla rakip kaleye gitmeye çalıştı. Kağıt üstünde Hikmet, Emre Umut hücum üçlüsü şeklinde oynasalar da Hikmet daha çok orta alana yardım etti ve bu bölgede rakibe baskı uygulayarak rakibin rahat top yapmasını engellediler. Son bölümlerde gelen gollerle güçlü rakibini 3 1 lik skorla geçen ekip pandemi sonrası 2. maçını da kazanırken yükselişini sürdürdü. Tarık maç boyunca savunmanın ortasında rakibe göz açtırmazken birçok etkili şutun kaleye gitmesine engel oldu takımın en iyilerindendi, Emre Umut ikilisi orta alanda yine çok iyi anlaşıp çok iyi bir maç çıkarırken Hikmet de mücadeleci oyununu 2 golle süsleyerek maçın yıldızı oldu.

Jenga takımı pandemi sonrası ilk maçına çıkarken yaklaşık 3.5 ayrık futboldan uzak döneme rağmen çok iyi mücadele ettiler ve rakibiyle başa baş bir mücadele sergilediler. Orta alanda istedikleri pas oyununu yapmakta zorlansalar da mücadeleyi bırakmayan ekip daha çok uzaktan şutlarla gol aradılar fakat çerçeveyi bulmakta zorlanınca skor üretemediler. Uzun süresi 1 1 devam eden maçta son bölümlerde yedikleri gollerle sahadan mağlubiyetle ayrılan ekip buna rağmen mücadelesiyle gelecek adına umut verdi. Semih ve Sezer uzaktan etkili şutlarla gol arasa da çerçeveyi bulmakta zorlanırken takım halinde birçok net pozisyonu da gole çevirme konusunda şanssız bir maç geçirince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Maçın Adamı: Hikmet

Maçın Gümüş Adamı: Emre

Maçın Kalecisi: Yasin

Maçın Defansı: Tarık

Maçın Ortasahası: Umut

Maçın Forveti: Hikmet

Maçın Golü: Emre

Maçın Centilmeni: Sezer