Anka Galibiyetle Döndü!

Günün 2. maçında Anka ile Mutlular Gb takımları karşı karşıya gelirken yüksek tempoda geçen maçta kazanan 6 5 lik skorla Anka takımı oldu ve pandemi sonrası lige galibiyetle döndüler.

Anka takımı maçı tecrübesiyle kazanırken adeta gole ihtiyaç duyduklarında attıkları gollerle sahadan galibiyetle ayrıldılar fakat bu rahatlıkları yenilebilecek son dakika golüyle pahalıya patlayabilirdi. Rakip kale ağzında birçok net pozisyonu cömertçe harcayan ekip buna rağmen güzel pas yaparak kendilerini çok da yormadan rahat bir galibiyet aldılar diyebiliriz. Birbirlerini iyi tanıyan ekip iyi organize olurken görsel anlamda iyi bir maç çıkardılar diyebiliriz. Davut çok da formda olmamasına rağmen maçı 3 golle tamamlarken galibiyette büyük rol oynadı, Ali savunmadan yine iyi bindirmeler yaparken Ozan ve Ercan da orta alanın başarılı isimlerindendi. Tabi kaleci Ahmet’in olağanüstü performansı galibiyette büyük rol oynadı demezken başarılı kaleciye haksızlık etmiş oluruz ki başarılı file bekçisi dünyaları çıkardı, adeta kalesinde devleşerek 3 puanı getiren isim oldu.

Mutlular Gb takımı ligde çıktıkları ilk maçta çok iyi mücadele ederken çok koşup sahada basmadık yer bırakmamalarına rağmen maçı tecrübesizlikleriyle kaybettiler diyebiliriz. Aynı zamanda çok şanssız bir maç geçiren ekip defalarca rakip kaleyi ve direkleri geçemezken belki 4 5 topları direkte patladı, birçok pozisyonda da kaleciyi geçemediler. Şut sayısı anlamında belki de rakibin 2 3 katı fazla şut çekmelerine karşın skor üretmekte zorlanan ekip buna rağmen mücadeleleri ile göz doldurdular. Maça kalecisiz çıkmları bir diğer handikapları olurken 5 farklı oyuncu attıkları 1 er golle skora katkı sağladı, Yusuf hem savunmada hem orta alanda çok iyi bir maç çıkarken Muhammed ve Emin orta alanda oldukça istekliydiler, Hasan da etkili şutlarla sürekli gol aradı.

Maçın Adamı: Ahmet

Maçın Gümüş Adamı: Davut

Maçın Kalecisi: Ahmet

Maçın Defansı: Yusuf

Maçın Ortasahası: Ercan

Maçın Forveti: Davut

Maçın Golü: Davut

Maçın Centilmeni:Emin