Çernobil Beraberlik Serisi Peşinde!

Çernobil ile Mezungladbach takımlarının karşı karşıya geldiği maçta top bir o kalede bir bu kalede oynanırken her iki ekibin de son dakikalarda cömertçe goller kaçırdığı maçtan kazanan çıkmadı ve takımları sahadan 1 er puanla ayrıldılar.
Mezungladbach takımı rakiplerine göre daha genç bir takım olduğu için sahada daha çok koşan taraftılar ve bunun da artısını bol pozisyon bularak aldılar fakat son vuruşlarda oldukça cömerttiler. Çok net pozisyonlardan sonuç alamayan ekip galibiyet şansını değerlendiremezken buna rağmen oynanılan oyunla beğeni topladılar. Maça saatler kale özel uçakla Meksika’dan transfer edilip maç kadrosuna dahil edilen golcü oyuncu Cihan attığı 2 gol ve istekli oyunuyla takımın hücum hattına büyük hareketlilik getirirken orta alanda oyunu iyi kuran Enes ve Yaşar da 2 şer golle skora diğer katkı sağlayan oyuncular oldular.
Çernobil takımı yaş ortalaması yüksek bir ekip olmalarına rağmen sahada iyi mücadele ettiler, yenik duruma düşmelerine rağmen oyunu bırakmayıp maça ortak oldular, son bölümlerde son vuruşlarda biraz daha şanslı olsalardı maçı kazanabilirlerdi diyebiliriz. En büyük handikapları takım içi tartışmalar olan ekipte skoru her an değiştirebilecek yetenekli oyuncuların olması maçtan 1 puan çıkarmalarını sağladı. Furkan klas golleriyle geceye damgasını vururken maçı 3 golle tamamladı, Mustafa, Naim ve Hasan ise skora 1 er golle katkı sağladılar.
Maçın Adamı: Mustafa
Maçın Gümüş Adamı: Enes
Maçın Kalecisi: Ömer
Maçın Defansı: Ömer
Maçın Ortasahası: Enes
Maçın Forveti: Furkan
Maçın Golü: Furkan
Maçın Centilmeni: Ömer